Τίτλο από σήμερα βλέπουν στον Ολυμπιακό λόγω ΑΕΚ

Γι’αυτό κατέβασε τον διακόπτη, ώστε να μετριάσει τον υπερβολικό ενθουσιασμό των παικτών του, που βλέπουν να ανοίγεται μπροστά τους διάπλατα ο δρόμος προς την 8άδα του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αρκετοί κάνουν όνειρα ακόμα και για το Βουκουρέστι, όπου θα διεξαχθεί φέτος ο τελικός της διοργάνωσης. Έπειτα από συνεννόηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Βαλβέρδε άρχισε από το βράδυ της Πέμπτης την επιχείρηση επιστροφής των ποδοσφαιριστών του στην ελληνική πραγματικότητα. «Η Μέταλιστ θα μας απασχολήσει από το πρωί της Δευτέρας», έλεγε ο προπονητής του Ολυμπιακού τόσο στην πτήση της επιστροφής από την Ουκρανία όσο και στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ποντάρουν
στην ΑΕΚ

Στον Πειραιά θέλουν πάση θυσία το τρίποντο κόντρα στον Άρη. Ο Βαλβέρδε θα φρεσκάρει την 11άδα, καθώς οι παίκτες που έπαιξαν στο Χάρκοβο σπατάλησαν πολλές δυνάμεις. Αλλά το συναίσθημα που κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στο Ρέντη είναι η πεποίθηση ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κλειδώσουν από σήμερα τον τίτλο. Ποντάρουν στο έξτρα κίνητρο της ΑΕΚ, που κινδυνεύει να μείνει έξω από τα πλέι οφ και άρα χρειάζεται τη νίκη. Κυρίως, όμως, υπολογίζουν στην παρουσία κόσμου στο ΟΑΚΑ, που θα προσδώσει έξτρα κίνητρο στους «κιτρινόμαυρους» για να γευτούν την πρώτη νίκη σε ντέρμπι από την αρχή της σεζόν.

Παγώνουν
οι ανανεώσεις

Η ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος θα ανοίξει τον φάκελο των ανανεώσεων στον Ολυμπιακό. Αν αυξηθεί η διαφορά από τον Παναθηναϊκό, οι πρώτες συζητήσεις θα γίνουν την Παρασκευή, την επομένη του επαναληπτικού με τη Μέταλιστ. Αρκεί, βέβαια, να σφραγίσουν οι «ερυθρόλευκοι» την πρόκρισή τους. Την ημέρα που θα μάθουν τους επόμενους αντιπάλους τους, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αρχίσει τη διαδικασία για τις επεκτάσεις συμβολαίων σε Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, ενώ ανοικτές παραμένουν οι υποθέσεις των Ορμπάιθ, Κόλιν Ρίτσαρντς και Μακούν. Οι πληροφορίες θέλουν κάποιους παίκτες να ζητούν πίστωση χρόνου για να αξιοποιήσουν την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας. Άλλες απαιτήσεις θα έχουν με πρόκριση στους 4 του Γιουρόπα Λιγκ και θέλουν να εκμεταλλευτούν την προοπτική που ανοίγεται μπροστά τους.


Σχολιάστε εδώ