ΖΙΖΑΝΙΟΝ

*** Λέω κι εγώ, πού βρήκε τα μαλλιά ο Στέφανος. Το μυστικό μού το ξεφούρνισε παλιά καραβάνα του ΠΑΣΟΚ και σύντροφος του Τζουμάκα. Τα φύτεψε.
*** Δεν δείχνει να ανησυχεί ο Γιώργος Κουτρουμάνης για τα ακόμη πιο σκληρά μέτρα που πρέπει να παρθούν τον Ιούνιο. Ευτυχώς, δεν θα είμαι εγώ υπουργός, είπε σε συνομιλητή του.
*** Από τους πιο πιστούς βουλευτές του Βενιζέλου είναι ο σερραίος Μιχάλης Τζελέπης. Δίπλα του ήταν στη μάχη του 2007. Κοντά του, και μάλιστα μπροστάρης, είναι και τώρα.
*** Η «τρόικα» θα κατέβει αυτόνομα στις εκλογές. Με τα «παιδιά» της και όλους τους «συμβούλους» της, φανερούς και με «κουκούλες». Βλέπω πάλι τον Στέφανο Μάνο να ψάχνει για το 0,5%… Όπως και στις προηγούμενες εκλογές. Έτσι, για να έχουν και τις αποδείξεις της κάλπης, για το πόσο κοστολογεί τους «τεχνοκράτες»…
*** Σιγά τα νέα… Επίτροποι Βρυξελλών σ’ όλα τα υπουργεία, έγραφαν πρωτοσέλιδα τα «Νέα». Επιβεβαιώθηκε ο Σκανδαλίδης, πλην όμως τους «μπάστακες», που έλεγε πριν από μήνες ότι δεν πρόκειται να τους ανεχθεί, τους έχουν πλέον καπέλο… Χωρίς κανένας υπουργός να πετάξει μια παραίτηση.
*** Ποια πρέπει να είναι η επόμενη μέρα για το ΠΑΣΟΚ; Την απάντηση έχει ο Πέτρος Ευθυμίου. Να γίνει ένα ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κεντροαριστερό κόμμα. Ιδού η Ρόδος, Βαγγέλη.

Επειδή δεν μπορώ να το πιστέψω, το θεωρώ αδιανόητο να συμβαίνει, ρωτάω τον πρώην πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο, αν αληθεύει ότι απαίτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να του διαθέσει γραφείο, γιατί, λέει, ως πρώην πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας το δικαιούται, σύμφωνα με τον Κανονισμό. Κι ότι ο πρόεδρος της Βουλής συναίνεσε και ήδη έχει εγκατασταθεί. Μάλιστα πήρε και μετακλητή υπάλληλο ως γραμματέα. Στο εντευκτήριο την περασμένη εβδομάδα σχολιαζόταν από βουλευτή πολύ άσχημα για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ αυτή η προκλητική και απίστευτη ιστορία… Ο λόγος πλέον ανήκει στον Ν. Κωνσταντόπουλο.

***

Δέκα μέρες ζητάει να δει τον Καμίνη ο πρόεδρος του Ιδρύματος Αστέγων, για κρίσιμα θέματα του χώρου του, και ο δήμαρχος έχει με άλλα πιο… σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί… Είδες τον άλλοτε Συνήγορο του Πολίτη, πόσο τον καίνε τα προβλήματα του φτωχού κοσμάκη;


Σχολιάστε εδώ