Για διασπορά ψευδών ειδήσεων καταγγέλλουν τον ΣΚΑΪ οι δικαστικοί υπάλληλοι…

Την έντονη διαμαρτυρία της στη διοίκηση του ΣΚΑΪ ΤV εκφράζει η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΔΥΕ), επειδή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της περασμένης Πέμπτης αναφέρθηκε ότι, σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε, το ωράριο των δικαστηρίων παρατάθηκε μέχρι τις 5 το απόγευμα, αλλά δεν εφαρμόζεται μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκλογικές διαδικασίες στα συνδικαλιστικά όργανα των υπαλλήλων των δικαστηρίων.
Η ΟΔΥΕ σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει ότι ούτε νόμος για παράταση του ωραρίου στα δικαστήρια ψηφίστηκε ούτε έχει συνδεθεί ποτέ το ωράριο λειτουργίας των δικαστηρίων με τις εκλογές της Ομοσπονδίας. Αντίθετα, υπογραμμίζει, πολλές φορές οι δικαστικοί υπάλληλοι εργάζονται ακόμα και στα σπίτια τους για να διεκπεραιώσουν τον όγκο δουλειάς που έχει συσσωρευθεί στα δικαστήρια, παρόλο που αμείβονται με μισθούς απλού δημοσίου υπαλλήλου και δεν παίρνουν ούτε υπερωρίες ούτε επίδομα αργιών.
Τέλος οι δικαστικοί υπάλληλοι καλούν τον ΣΚΑΪ να αποκαταστήσει την αλήθεια, με την παρουσία εκπροσώπων τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για να μη μένουν αρνητικές και λανθασμένες εντυπώσεις στον κόσμο.


Σχολιάστε εδώ