ΝΕΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΝΤΕΜΗ

Από τη μια πλευρά βρίσκεται ο Σταύρος Αδαμίδης και όσοι συμμετείχαν στη διοίκησή του και από την άλλη ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Χάρης Οικονομόπουλος.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή και οι πρώτες παράπλευρες απώλειες καταγράφονται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλης Πουλάκος βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από την εταιρεία, καθώς αύριο θα συγκληθεί το ΔΣ για να αποφασίσει την αντικατάστασή του.

Η αντιπαράθεση περιλαμβάνει εκατέρωθεν πυρά αλλά και διαχειριστικό έλεγχο στην Ένωση για τη διετή θητεία του Αδαμίδη στην προεδρία. Θα είναι η απάντηση του Νικολαΐδη στον διαχειριστικό έλεγχο που έγινε προ διετίας με πρωτοβουλία του Αδαμίδη και με τη σύμφωνη γνώμη του Πέτρου Παππά.

Στην άκρη ο Νοτιάς

Την ώρα που στην Αθήνα τρώγονται οι παράγοντες, ο Νίκος Νοτιάς εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις. Παρά τις πιέσεις που δέχεται, ο χιώτης εφοπλιστής σφυρίζει αδιάφορα. Γνωρίζει ότι το μπαλάκι βρίσκεται στα χέρια του, αλλά παρουσιάζεται εντελώς απρόθυμος να δώσει λύσεις στα προβλήματα της Ένωσης. Ο χρόνος περνάει και τα χρήματα που απαιτούνται για να επιβιώσει η ομάδα παραμένουν είδος πολυτελείας.

Οι πληροφορίες που θέλουν τον Νοτιά να έρχεται σύντομα στην Αθήνα δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τον ίδιο. Σε όσους επικοινωνούν μαζί του τη μια τα λέει έτσι, την άλλη… γιουβέτσι. Πότε δηλώνει πως θα έρθει για να προχωρήσει το πλάνο σωτηρίας της ομάδας και πότε αντιδρά, με την επισήμανση ότι έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις στη Νέα Υόρκη.


Σχολιάστε εδώ