Βγαίνουν μπροστά στον ΠΑΟ Πολέμης και Βγενόπουλος

Ο πρώτος ξεκαθάρισε ότι θα βάλει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου το ποσοστό του, ενώ το ίδιο θα πράξει και ο Πολέμης. Ο τελευταίος δέχεται πιέσεις από τον γιο του Λεωνίδα να αυξήσει το χαρτοφυλάκιό του στην «πράσινη» ΠΑΕ και συνεπώς να αναβαθμίσει τον ρόλο του.

Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, βέβαια, θα συγκεντρωθούν μάξιμουμ 3 εκατ. ευρώ. Ποσό μικρό για να καλύψει τις ανάγκες του «τριφυλλιού». Λύνεται, βέβαια, προσωρινά το πρόβλημα για τον Μάρτιο, αλλά έως τη λήξη της σεζόν θα χρειαστούν οι «πράσινοι» αλλά 13-14 εκατ. ευρώ για κλείσουν εντελώς την τρύπα στο ταμείο της ΠΑΕ.

Πού θα βρεθούν τόσα χρήματα; Ο Βγενόπουλος προωθεί τη λύση της εταιρείας λαϊκής βάσης με συμμετοχή κάθε οπαδού που μπορεί να προσφέρει 100 ευρώ και να αγοράσει 300 μετοχές έναντι 0,33 ευρώ η καθεμία. Αλλά, για να υλοποιηθεί ο σχεδιασμός του Βγενόπουλου, θα πρέπει να βγει ενημερωτικό δελτίο από την ΠΑΕ στη γενική συνέλευση ώστε να καταργείται το πλαφόν των 50.000 ευρώ που προβλεπόταν στην προηγούμενη αύξηση. Έτσι, όμως, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να πάει όλη η διαδικασία ενάμιση μήνα πίσω και έπειτα θα τρέχουν στον Παναθηναϊκό και δεν θα φτάνουν.

Στα όριά τους οι παίκτες

Την ώρα που γίνονται διεργασίες μεταξύ των μετόχων, οι παίκτες έχουν φτάσει στα όριά τους. Παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες, αλλά κάνουν υπομονή με το όραμα να κατακτήσουν τον τίτλο. Σε οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα, όμως, ελλοχεύει ο κίνδυνος της έκρηξης και ο Δημήτρης Γόντικας υποχρεώθηκε να δεσμευτεί ότι θα τους μοιράσει όλες τις εισπράξεις από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ