Ξανά το «Βήμα» καθημερινό

Στις προθέσεις του αφεντικού του ΔΟΛ είναι το ένθετο να οδηγήσει στην επιστροφή του «Βήματος» σε καθημερινό φύλλο.

Επικεφαλής του οικονομικού ενθέτου θα είναι οι Ζώης Τσώλης και Σεραφείμ Πολίτης και θα κυκλοφορεί από Τρίτη ως και Παρασκευή, αρχικά με 16 σελίδες. Το ένθετο θα κυκλοφορήσει την 1η ή στις 5 Μαρτίου, με τη συνδρομή και δημοσιογράφων που απολύθηκαν από την έντυπη έκδοση του ημερήσιου «Βήματος». Στο μεταξύ, σε σύσκεψη που έγινε με τον κ. Ψυχάρη καθορίστηκαν τα άμεσα βήματα για την… εισβολή του ΔΟΛ στα ηλεκτρονικά Μέσα, που θα είναι πλέον το κύριο ενδιαφέρον του ΔΟΛ. Σε πρώτη φάση θα δημιουργηθεί το Portal, την ηλεκτρονική εποπτεία του οποίου θα έχει ο Στ. Σοφιανός, το, δε, πολιτικό σκέλος ο διευθυντής των «Νέων» Χρ. Μεμής με τον διευθυντή του «Βήματος» Αντώνη Καρακούση.

Αιμοδότες Κόκκαλης, Μυτιληναίος κ.ά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου του ΔΟΛ που έχει αποφασιστεί θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού χώρου. Μεταξύ αυτών είναι ο κ. Κόκκαλης και ο κ. Μυτιληναίος.

Να μιλήσουμε για συνασπισμό ισχυρών δυνάμεων; Ως γνωστόν, ήδη στον ΔΟΛ έχει μπει με σημαντικό ποσοστό ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης.


Σχολιάστε εδώ