Μαγειρεύουν στον ΠΑΟ, για να μην πεινάσουν τον Μάρτη

Στην τελική ευθεία βάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τις ενέργειές τους για την κάλυψη του ανοίγματος και την εξασφάλιση της αδειοδότησης από την ΟΥΕΦΑ. Μπορεί όλοι να θεωρούν κομβικής σημασίας την παρουσία των «πρασίνων» στην Πειθαρχική Επιτροπή, αλλά η αλήθεια είναι πως γνωρίζουν ότι η ποινή που θα τους επιβληθεί θα συνοδεύεται με τριετή αναστολή. Ουσιαστικά το μέλλον του «τριφυλλιού» παίζεται τον Μάρτη και συγκεκριμένα στο τέλος του μήνα. Απλώς ο Δημήτρης Γόντικας και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως εάν δεν βρεθεί αμέσως λύση και χαθεί χρόνος, τότε τον Μάρτιο θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

Στον Παναθηναϊκό, πάντως, προκλήθηκε αναστάτωση από τη διαρροή του υπομνήματος που στάλθηκε στην ΟΥΕΦΑ. Τη διαρροή καυτηρίασε και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος επανεμφανίστηκε στο προσκήνιο έπειτα από αρκετό καιρό.

Περιμένουν
τους Άραβες

Οι μέτοχοι της ΠΑΕ, και ειδικά ο Αδαμάντιος Πόλεμος, κινούνται για τη λήψη δανείου. Στο περιβάλλον του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ωστόσο, περιμένουν την κίνηση από τους Σαουδάραβες. Η έρευνα που είχαν κάνει οι δικηγόροι του Τζίγκερ επιβεβαίωνε τις οικονομικές δυνατότητες και του πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Νάσερ, αλλά και της πριγκίπισσας Νούρα. Μετά την ψήφιση του αθλητικού νόμου, λοιπόν, περιμένουν να δουν εάν θα πάρει σάρκα και οστά το ενδιαφέρον των Σαουδαράβων για τον Παναθηναϊκό. Το γεγονός ότι στην Παιανία πιστεύουν πολύ στην προοπτική της εισόδου νέων επενδυτών φαίνεται και από το γεγονός ότι συμπεριέλαβαν τη συγκεκριμένη παράμετρο και στο υπόμνημά τους προς την ΟΥΕΦΑ.


Σχολιάστε εδώ