Το παλεύει ο Βγενόπουλος, παραμένει αγκάθι η ΓΗΠΕΛ

Ο Τσάκας διέδωσε και μέσα στην εβδομάδα πως ταξίδεψε στο Ντουμπάι για να κάνει τις καθοριστικές συζητήσεις με τους σαουδάραβες επενδυτές. Αλλά η ουσία είναι ότι ελάχιστοι στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πλέον όσα διαδίδει ο διαμεσολαβητής για την πώληση της ΠΑΕ. Ο κόσμος βρίσκεται στα πρόθυρα της έκρηξης και κάποιοι περιμένουν επεισόδια στο σημερινό ματς με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος εμφανίζεται ως η μόνη λύση για την επόμενη μέρα. Αλλά κι αυτός υποβάλει τον κόσμο του «τριφυλλιού» σε σκοτσέζικα ντους. Τη μια μέρα επιστρέφει, την άλλη αφήνει να διαρρεύσουν οι πάγιες θέσεις του για ανάληψη από τον Τζίγγερ κάθε ευθύνης που θα προκύψει από τη ΓΗΠΕΛ, καθώς και η έμμεση απαίτηση να επιστραφούν στην ΠΑΕ τα χρήματα που διατέθηκαν σε μελέτες και έργα στον Βοτανικό.

Τα χρονικά περιθώρια, βέβαια, στενεύουν και για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» χρειάζονται αμέσως 2,5 εκατ. ευρώ έως το τέλος του μήνα, ώστε να προσπεράσουν τον σκόπελο της ΟΥΕΦΑ και έπειτα θα κληθούν να βρουν άλλα 8 έως τα τέλη Μαΐου. Χρήματα που μπορούν να βρεθούν μόνο εάν αποφασίσει κάποιος να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών. Ο Βγενόπουλος παλεύει για να βρει το συγκεκριμένο ποσό, αλλά επειδή συναντά κλειστές πόρτες, φροντίζει να κερδίζει χρόνο με το θέμα της ΓΗΠΕΛ.


Σχολιάστε εδώ