Σκοτώστε μας, να τελειώνουμε…

Η συμφωνία, που φέρει δυστυχώς ελληνικές υπογραφές -τον κ. Παπαδήμο δεν τον μετράμε, εξουσιοδοτημένος υπάλληλός τους είναι- αποτελεί την καταδίκη του ελληνικού λαού στην ποινή του θανάτου. Σε χώρα μελλοθανάτων μεταβάλλουν την Ελλάδα. Και μέχρι να δοθεί η διαταγή «πυρ», θα συνεχίζεται το μαρτύριο της σταγόνας. Να τα πάρουν όλα, να μη μείνει τίποτα σε ελληνικά χέρια. Κι όσοι τυχεροί γλιτώσουν το εκτελεστικό απόσπασμα, θα είναι σκλάβοι. Δεν πρόκειται για εικασίες, ψέματα, λόγια μίσους για να πουλήσεις λαϊκισμό. Η πορεία των δυόμισι χρόνων αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα για το πού μας πάνε. Ποιο είναι το σχέδιό τους… Απομένουν τα τελευταία βήματα. Να μπει η υπογραφή μας. Της παράδοσης της χώρας. Όπως περιγράφεται με λεπτομέρειες στην καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε το Δικαστήριο του Βερολίνου… Και ανέλαβαν τις διαδικασίες υλοποίησης οι κυβερνώντες…

Κάποια… μπιχλιμπίδια για να ξεγελαστούν οι ιθαγενείς, ότι θα ήταν χειρότερα, αν δεν υπογράφαμε, δεν ξεγελάνε κανέναν. Ξύπνησαν οι ιθαγενείς… Πιστεύουν μόνο αυτά που βλέπουν. Φέρανε τον κόσμο στο σημείο της τρομοκρατικής απειλής -απαράδεκτη συνταγή για πολιτικούς που θέλουν να κυβερνήσουν δημοκρατικά, σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας- να λέει ας πτωχεύσουμε. Δεν έχουμε πια τι άλλο να χάσουμε. Δεν αντέχουμε να ζούμε με το άγχος, τι θα ξημερώσει, το τι σε περιμένει.

Τα ακόμα χειρότερα που έρχονται, ήδη έχουν προαναγγελθεί.

Τραβήξτε, λοιπόν κυρία Μέρκελ και κύριε Σαρκοζί τη σκανδάλη.

Σκοτώστε μας, για να τελειώσετε με τον μπελά που έχει γίνει για σας η Ελλάδα και ο λαός της.

Σκοτώστε μας, για να μη ζείτε άλλο παρέα με την καθημερινή αγωνία, μη χάσετε τα λεφτά σας.

Σκοτώστε μας και αυτόματα θα ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός, θα μηδενιστεί το έλλειμμα, θα έχετε απαλλαγεί από τον Έλληνα.

Εκεί βέβαια είναι το λάθος σας, κυρία Μέρκελ.

Δεν εξολοθρεύεται τόσο εύκολα τούτος ο λαός… Το έχετε γευθεί μία φορά… Θα το ξαναγευθείτε…


Σχολιάστε εδώ