Παίρνει το πρωτάθλημα και πάει Αγγλία ο Μιραλάς

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πηγές, το θέμα το γνωρίζει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και όπως λένε δεν υπάρχει δυνατότητα αντίδρασης από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, διότι οι Άγγλοι θα καλύψουν τη ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Μιραλάς με την πειραϊκή ομάδα. Έτσι, στο ταμείο των «ερυθρολεύκων» θα μπουν περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου επιθετικού, καθώς ο κόσμος θα απαιτήσει την αναπλήρωση του κενού με παίκτη ανάλογης αξίας. Ο Κόλιν Ρίτσαρντς είναι μία επιλογή, αλλά ακόμα ο διεθνής τούρκος στράικερ δεν μπορεί να κριθεί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εντοπίσει δύο παίκτες, ένας εκ των οποίων προέρχεται από τη γαλλική αγορά, αλλά απλώς τους παρακολουθούν και διατηρούν ανοικτή γραμμή με τους εκπροσώπους τους, δίχως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη στο θέμα του Μιραλάς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ήδη αποφασίσει να προτείνει νέα συμβόλαια σε Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, ενώ θα βελτιώσει τις αποδοχές των Χολέμπας και Μανιάτη. Ειδικά ο τελευταίος θα εξελιχθεί σε υπαρχηγό του Ολυμπιακού πίσω από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς από την ομάδα του Πειραιά λένε ότι το καλοκαίρι θα δουν πολύ ζεστά το ενδεχόμενο πώλησης του Βασίλη Τοροσίδη.


Σχολιάστε εδώ