Η ΟΥΕΦΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η Ένωση έχει κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ και θα παραστεί ενώπιόν της στις 26 Φεβρουαρίου. Αλλά η πρόταση του αρμόδιου Εισαγγελέα προβλέπει ποινή τριετούς αποκλεισμού από την Ευρώπη για ψευδή στοιχεία την προηγούμενη σεζόν και για συσσωρευμένα χρέη, τα οποία καθιστούν αδύνατη την επιβίωση της εταιρείας. Ο Δημητρέλος, πάντως, θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να αποτρέψει την επιβολή της ποινής και έτσι ζήτησε τη συνδρομή του ιταλού παράγοντα. Στην ΑΕΚ σκέφτονται να προτείνουν και στον Ντέμη Νικολαΐδη να παραστεί τόσο στη συνάντηση με τον Τραβέρσο όσο και στην πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, καθώς ποντάρουν στην αναγνωρισιμότητά του. Επίσης ζήτησαν τη συνδρομή και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρά τις διαψεύσεις του τελευταίου.

Ανάγκη για ρευστό αμέσως

Η μόνη λύση που φαίνεται στον ορίζονται έρχεται από την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη να βάλουν όλοι οι μέτοχοι της ΠΑΕ τα χρήματα που τους αναλογούν για το άνοιγμα, το οποίο δημιουργήθηκε την περίοδο που έκαναν κουμάντο. Κάποιοι, όπως ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς, σήκωσαν το γάντι και άρχισαν τον έλεγχο για να επιμερίσουν τα χρήματα που πρέπει να βάλει ο καθένας. Επειδή, όμως, υπάρχουν διαφωνίες στον υπολογισμό του ποσού, οι δύο εβδομάδες πέρασαν χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα, δίχως να υπάρχει χειροπιαστή εξέλιξη.

Αν συνυπολογίσουμε και την αρνητική στάση κάποιων άλλων μετόχων, όπως ο Τάκης Κανελλόπουλος, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως χάνεται πολύτιμος χρόνος για την Ένωση. Χρόνος που δύσκολα καλύπτεται, καθώς τα περιθώρια στενεύουν.


Σχολιάστε εδώ