Δυναμικές εμφανίσεις και μεγάλες εκπλήξεις

Με οικοδέσποινες τη Βίκυ Καγιά και τη Μαίρη Συνατσάκη και guest host τον Κώστα Μαρτάκη, για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή, όσοι παρευρέθησαν το βράδυ της Τετάρτης στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο απόλαυσαν ένα πραγματικά ανεπανάληπτο show, με το fashion direction του Μιχάλη Πάντου και τη σκηνοθετική επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμου, βρέθηκαν καλλιτέχνες, δημιουργοί και εκπρόσωποι της τηλεόρασης, της μόδας και της τέχνης, για να απολαύσουν το εντυπωσιακό show και να στηρίξουν αυτό το θεσμό, όπως και το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων διατέθηκε από το MAD για την ενίσχυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

Την έναρξη του εντυπωσιακού show έκανε ο Mark Angelo ft Ifigeneia Atkinson με το κομμάτι «Breakdown», που έγραψε αποκλειστικά για το MadWalk by Vodafone, ενώ αμέσως μετά ο Κώστας Μαρτάκης ανέβασε τη διάθεση στα ύψη ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ένταση», έχοντας στο πλευρό του τις εκθαμβωτικές παρουσιάστριες Βίκυ Καγιά και Μαίρη Συνατσάκη.

Τα fashion shows με τις νέες συλλογές των σχεδιαστών για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012 ξεκίνησαν με τους Deux Hommes, που εμφανίστηκαν επί σκηνής με τη βασίλισσα της ελληνικής ποπ, Έλενα Παπαρίζου. Πλαισιωμένη από τους Playmen στα decks, η Έλενα ερμήνευσε το «I Hate Myself For Loving You» της Joan Jett αλλά και την τελευταία της επιτυχία «Mr. Perfect».

Ακολούθησε η κολεξιόν των Delight μαζί με έναν καλλιτέχνη που αποτέλεσε την εναλλακτική πρόταση του φετινού MadWalk, τον Leon, ο οποίος τραγούδησε το καινούργιο του τραγούδι «Someday, Somewhere, Maybe Somebody».

Το fashion show συνεχίστηκε με τον οίκο υψηλής ραπτικής Celia Kritharioti Haute Couture, που συνοδευόταν από τον Mηδενιστή και την ανερχόμενη Demy. Ανεβασμένοι σε γιγαντιαία cupcakes και ζαχαρωτά ο Μηδενιστής και η Demy ερμήνευσαν τα κομμάτια «Μια Ζωγραφιά (Ο κόσμος μας)» και «Μόνο Μπροστά».

Αναπαριστώντας με πολύ ιδιαίτερο τρόπο τη Χιονάτη και τους επτά νάνους, on stage, ακολούθησαν οι My WET CALVIN, ένα νέο δυναμικό group της αγγλόφωνης rock σκηνής για τη συλλογή Kore της διεθνούς φήμης ελληνίδας σχεδιάστριας Sofia Kokosalaki, με τα τραγούδια «Sweet and Sour / XS Underwear».

Ακολούθησε η πραγματοποίηση της υπόσχεσης ότι «με τη Vodafone έχεις περισσότερα στη μόδα και τη μουσική μαζί» όταν στο επόμενο act με τα Κόκκινα Χαλιά, τους ΝΕΒΜΑ και την άκρως εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη, στο κομμάτι «Μέχρι το πρωί», στη σκηνή ανέβηκαν οι νικήτριες του διαγωνισμού «The Catwalk Contest» από τη Vodafone.

Το show συνεχίστηκε με τις κομψές δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη, οι οποίες ξεχωρίζουν από τις απλές και καθαρές γραμμές, καθώς ο ίδιος είναι λάτρης του κλασικισμού και της γεωμετρίας.

Στη σκηνή μαζί του ανέβηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και ο Claydee, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια «Get the Party started / All I Need».

Στη συνέχεια της βραδιάς, η μεγάλη έκπληξη ήταν όταν η σκηνή μετατράπηκε σε ένα μεγάλο σκάκι για τις εντυπωσιακές δημιουργίες της Efi Papaioannou-eφι και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, που ερμήνευσε τα τραγούδια «Απέναντι» και το «Ακρογιαλιές Δειλινά», ένα κλασικό τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη σε διασκευή των Imam Baildi.

Από το πιο ανατρεπτικό show δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ανατρεπτικές δημιουργίες του Apostoloυ Mitropouloυ. Μαζί του ο κορυφαίος έλληνας star Σάκης Ρουβάς ανέβασε το κοινό στα ύψη, ερμηνεύοντας απολειστικά για πρώτη φορά με τους JESSICA 6 το νέο τους ντουέτο «Bad Τhing».

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο διεθνώς καταξιωμένος σχεδιαστής Άγγελος Φρέντζος, με μια συλλογή εμπνευσμένη από την τέχνη και τη μουσική με τίτλο «Η αποδόμηση της Κιβωτού του Νώε», συνοδευόμενος από την εκκεντρική Ilia Darlin και τους My Excuse, οι οποίοι ερμήνευσαν τα τραγούδια «Itʼs Over Now / Hit me/ We found Love».

Το τελευταίο fashion show που παρουσιάστηκε στη σκηνή του MadWalk by Vodafone ήταν εκείνο του οίκου LOUKIA. Ο αγαπημένος του κοινού και πολυπλατινένιος Μιχάλης Χατζηγιάννης μας «ταξίδεψε» με τα τραγούδια «Θάρρος ή Αλήθεια / Πλάι Πλάι», πλαισιωμένος από ονειρικές δημιουργίες του οίκου LOUKIA και 2 αιθέριες μπαλαρίνες της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Το εντυπωσιακό φινάλε του 2ου MadWalk by Vodafone έκαναν οι Vegas με το τραγούδι «Για Σένα» και οι Mέλιsses με το «Ό,τι Άφηνες Μισό», μαζί με τους Goinʼ Through και το τραγούδι «Falling».

Το 2o Fashion Music Project κορυφώθηκε με το after-party που ακολούθησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο γήπεδο Tae Kwan Do με DJs τον Jon Jon και τον σχεδιαστή Αποστόλη Μητρόπουλο. Συντελεστές, σχεδιαστές και καλλιτέχνες της βραδιάς γιόρτασαν όλοι μαζί την επιτυχημένη ολοκλήρωση του MadWalk by Vodafone, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τo ΜAD διέθεσε μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της sold out βραδιάς στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ενώ η πρώτη τηλεοπτική μετάδοση του 2ου MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project, θα πραγματοποιηθεί από τον ΑΝΤ-1 το Σάββατο 18/2, στις 21.00.

Το red carpet και το backstage κάλυψε το MAD TV και θα τα προβάλει την Κυριακή 12/2, στις 23.00 και στις 10.00, αντίστοιχα, ενώ τη βραδιά μετέδωσε ζωντανά μέσα από live stream η Vodafone από τo www.vodafone.gr και www.madwalk.gr.


Σχολιάστε εδώ