«Τρόικα»-Νεοδωσιλογισμός: υπονομεύουν Δημοκρατία και απειλούν την Εθνική Ακεραιότητα της Χώρας…

Ιδεολογικό υπόστρωμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, η πλήρης περιφρόνηση των Δημοκρατιών Κανόνων Διακυβέρνησης (Σύνταγμα Χωρών, Εργασιακά Δικαιώματα, Κανόνες Δικαίου, Κράτος Κοινωνικής Πρόνοιας, Προστασία Αδυνάτων, Ανθρώπινα Δικαιώματα κ.λπ.). Ροπή προς τον αυταρχισμό, με ιδιαίτερη προτίμηση τις στρατιωτικές δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής και του Τρίτου Κόσμου καθώς και τις «πειθαρχημένες Δημοκρατίες» των χωρών του πρώην Ανατολικού Συνασπισμού, ευθύς μετά την κατάρρευση του «υπαρκτού Σοσιαλισμού» και πριν εμπεδωθούν σταθεροί κανόνες Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από τη μέχρι τούδε δράση του, προκύπτει ότι αποτελεί το εργαστήριο εφαρμογής επί των Κοινωνιών που θα περιέλθουν στη δικαιοδοσία του των πλέον αποκρουστικών αποικιακών μεθόδων του «Καπιταλισμού εκτός Νόμου», της αρρωστημένης φαντασίας ενός Μίλτον Φρίντμαν, ιδρυτή της διαβόητης «Σχολής του Σικάγου», σε συνδυασμό με ψυχολογικά πειράματα άμβλυνσης της ανθρώπινης θέλησης και αντίστασης.

Μία απλή θεώρηση των πεπραγμένων του ΔΝΤ παραπέμπει στις θεωρίες και τα ψυχο-ιατρικά πειράματα των Ναζί της περιόδου κυριαρχίας τους στην Ευρώπη.

Οι οικονομικές «Θεωρίες» και τα πειράματα εφαρμογής του διαβόητου ΔΝΤ είναι «επιστημονικώς» διαρθρωμένα κατά στάδια.

Τα τέσσερα στάδια…

Α’ Στάδιο: Η εγχώρια Νεοδωσίλογη ηγεσία, ως αντιπολίτευση υπό την καθοδήγηση επικοινωνιακών εταιρειών και συμβούλων του Μπρονξ, εξαπατά τον λαό και κατορθώνει να επιβεί της Εξουσίας. Εν μέσω οικονομικής κρίσης γνωρίζει επακριβώς, μετά την ακριβή ενημέρωσή της από τον Κεντρικό Τραπεζίτη, για την οικονομική κατάσταση της Χώρας, ενώ αφειδώς υπόσχεται ικανοποίηση και των πλέον ανεδαφικών αιτημάτων ατόμων και κοινωνικών τάξεων.

Την ίδια στιγμή η ίδια ηγεσία, προκειμένου να ικανοποιήσει τα «καθοδηγητικά κέντρα» του Μπρονξ και ευθυγραμμιζόμενη μ’ αυτά στο σχέδιό του «περικύκλωσης της Ρωσίας», αναγγέλλει ότι για περιβαλλοντικούς (!) λόγους θα επανεξετάσει τη συμφωνία για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης καθώς και την αντίστοιχη για τον αγωγό «Σάουθ Στριμ», μέσω των οποίων η Χώρα καθίσταται υπολογίσιμος παράγοντας στο διεθνές ενεργειακό πεδίο.

Παραλλήλως, τον Οκτώβριο – Νοέμβριο του 2009 η ηγεσία των «Ετεροχθόνων» με διαδοχικές καταστροφικές για την Οικονομία της Χώρας ενέργειες, ενσυνειδήτως, καλλιεργεί το έδαφος urbi et orbi και συντείνει ώστε το έλλειμμα της Χώρας να μεταβληθεί σε πρόβλημα δανεισμού!

Τα φύτρα της καταστροφής…

Ταυτοχρόνως, δεν επωφελείται της ευκαιρίας των χαμηλών επιτοκίων στις διεθνείς αγορές για τον αναγκαίο δανεισμό, ενώ απορρίπτει και την προσφορά της Ρωσίας, η οποία προσφέρει στην ελληνική οικονομία 25 δισ. Ευρώ, με το ισχύον τη στιγμή εκείνη χαμηλό επιτόκιο. Βεβαίως, η προσφορά αυτή της Μόσχας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αναθεώρηση της αρνητικής θέσης του Γ. Α. Παπανδρέου του Γ’ για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

Εδώ ο αμερικανοτραφής ηγέτης του Νεο-ΠΑΣΟΚ, και κακή τη μοίρα πρωθυπουργός της Ελλάδας, παραμένει αμετακινήτως προσηλωμένος στους καθοδηγητές του Μπρονξ, και ουχί των συμφερόντων της Χώρας, της οποίας ηγείται!

Συνεχίζει ακάθεκτος, υπό τις επευφημίες του «συντεταγμένου λόχου» των «Ανεπάγγελτων Επαγγελματιών της Πολιτικής», όπως και ο ίδιος, ανά τας διεθνείς οδούς και ρύμας, ότι «η Ελλάς ήταν ένας απατεώνας, η οποία ουδέποτε έπαυσε να παραποιεί οικονομικές της επιδόσεις, ώστε να καρπούται τα οφέλη μίας προνομιακής λέσχης (της ΕΕ), εις βάρος των εταίρων της και του ευρώ»!

Συνεχίζει να ομιλεί περί «κάλπικων» στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας επί της προηγούμενης κυβέρνησης και του «διεφθαρμένου ελληνικού λαού»!

Ο δείκτης ευφυΐας του Γ. Α. Παπανδρέου του Γ’ δεν του επέτρεπε, άραγε, να κατανοήσει ότι «λόγω της κλιμακούμενης τότε διεθνούς οικονομικής κρίσης, η πλειονότης των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων ήταν ανακριβείς στις εκτιμήσεις τους για τα ελλείμματά τους…».

Ιδού, όμως, κατά την έγκυρη εφημερίδα των Βρυξελλών, «New Europe», ο καθρέπτης των ελλειμμάτων των Ευρωπαϊκών χωρών, την ίδια περίοδο:

• «…Η Βρετανία είχε προβλέψει έλλειμμα 8,2%, το οποίο έφθασε στο 11,4%, η Ολλανδία είχε προβλέψει πλεόνασμα 1,2%, το οποίο μετεστράφη σε έλλειμμα 5,4%, και η Πορτογαλία είχε προβλέψει έλλειμμα 3,9%, το οποίο ανήλθε τελικά σε 9,3%…».

Το ίδιο διάστημα, 2008-2009, το έλλειμμα στην Ισπανία επεκτάθηκε σε 11,1% και στις ΗΠΑ σε 12,9%.Τον Απρίλιο του 2010 η Ιρλανδία προέβλεψε έλλειμμα 11,6% και τελικά έφθασε στο 32%….

Οι συκοφάντες της Χώρας…

Ο δείκτης ευφυΐας(;) του Γ. Α. Παπανδρέου του Γ’, προφανώς, δεν του επέτρεψε να αναγνώσει ορθώς τα στοιχεία αυτά και συνέχισε να διακηρύσσει ότι «η Ελλάδα είναι μία χρεοκοπημένη χώρα με τεράστια συστημική διαφθορά»!

Η έγκυρη εφημερίδα των Βρυξελλών και ομού το σύνολο του Ελληνικού Λαού διερωτώνται:

• «Προς τι ο αυτοδιασυρμός; Γιατί κατηγορήθηκε η Ελλάδα για παραποίηση στοιχείων (στην περίοδο προ του Οκτωβρίου του 2009), για διαφθορά και για όλα τα άλλα από την ίδια της την κυβέρνηση; Γιατί φούσκωσε ή ίδια το έλλειμμα στα τέλη του 2009;».

Β’ Στάδιο: Στην περίπτωση οικονομικών δυσχερειών μιας χώρας, με τη συνεργασία της Νεοδωσίλογης ηγεσίας της και των ελεγχόμενων από το Μεταπρατικό ή το Ξένο Κεφάλαιο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καλλιεργείται, συστηματικώς και επιμόνως, ένα κλίμα οικονομικής τρομοκρατίας, ότι επίκειται η κατάρρευση της εθνικής οικονομίας και ότι ο Αρμαγεδδών της Κολάσεως εντός ολίγου θα ξεχυθεί και θα σαρώσει τα πάντα («Δόγμα του Σοκ») και επομένως πρέπει να αναζητηθεί σωτηρία από οργανισμούς ως το ΔΝΤ.

Η εκστρατεία αυτή της ψυχολογικής τρομοκρατίας πλαισιούται ταυτοχρόνως με τις διακηρύξεις της Νεοδωσίλογης ηγεσίας προς τις διεθνείς αγορές, από τις οποίες αναμένει να δανεισθεί η συγκεκριμένη Χώρα, ότι «είναι μία χρεοκοπημένη χώρα με τεράστια συστημική διαφθορά, πελατειακό σύστημα, παρασιτική οικονομία, μεγάλη ανισότητα και αυθαιρεσία, ακόμη και συγκρίνοντας τη χώρα με το βυθιζόμενο Τιτανικό, εξαπολύοντας έτσι τα επιτόκια δανεισμού (spreads) στα ύψη. Τοιουτοτρόπως, με τη συμβολή της Νεοδωσίλογης ηγεσίας της Χώρας κατορθώνεται να μετατρέπεται το πρόβλημα του ελλείμματος σε πρόβλημα δανεισμού, το οποίο οδηγεί στις αρπακτικές αγκάλες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου».

Ο Γερμανο-Γαλλικός Άξονας…

Γ’ Στάδιο: Ήδη πριν από πενήντα χρόνια, 26 Ιανουαρίου 1963, ο τότε Ιταλός πρωθυπουργός, Αμιντόρε Φαμφάνι, είχε προβλέψει με προφητική οξυδέρκεια ότι η τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα, σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, κινδυνεύει με διάλυση, αν Γαλλία και Γερμανία δεν αντέξουν στον πειρασμό και αποπειραθούν να συμπτύξουν Άξονα εντός της Κοινότητας.

Ήδη η δυσοίωνη πρόβλεψη του Αμιντόρε Φαμφάνι, σήμερα καθίσταται πραγματικότητα και δη μία πραγματικότητα λίαν επικίνδυνη για την Ευρωπαϊκή Ισορροπία μετά την ενοποίηση της Γερμανίας και τις βλέψεις της τελευταίας, υπό την ηγεσία της κ. Άνγκελα Μέρκελ, η οποία επαναφέρει το Ναζιστικό Δόγμα του «Ζωτικού Χώρου»!

Το Βερολίνο, με ουραγό το Παρίσι του Νικολά Σαρκοζί, επιδιώκει να διαμορφώσει, με την αποδοχή και της Ουάσινγκτον, μία αποικιακή οικονομική αυτοκρατορία στον χώρο της ΝΑ Ευρώπης, ως ανάχωμα στις τεράστιες ενεργειακές δυνατότητες της Ρωσίας και τη συνεργασία της Μόσχας με τον ίδιο χώρο επ’ αμοιβαιότητι με τον Ευρωπαϊκό Νότο.

Η Ελλάδα με τη συνεργασία του εγχώριου Νεοδωσιλογισμού, και συντρεχούσης της οικονομικής συγκυρίας, επελέγη ως το πειραματόζωο για την εμπέδωση των βλέψεων του Δ’ Ράιχ.

Δ’ Στάδιο: Πλήρης οικονομική υποτέλεια σε συνδυασμό με την εθελούσια εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας. Εγκατάσταση στη Χώρα κυβέρνησης ανδρεικέλων. Πρώτη δοκιμή η εγκατάσταση της «Κυβέρνησης Παπαδήμου» ερήμην του Ελληνικού Λαού, με τη σύμπραξη των τριών «κομμάτων», Νεο-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.

Εκμηδένιση του Κράτους Κοινωνικής Πρόνοιας, των εργασιακών σχέσεων, των Συνταγματικών Εγγυήσεων, των Ανθρώπινων Δικαιωμάτων. Περιαγωγή του Λαού σε κατάσταση Λιμοκτονίας, ώστε να καμφθεί κάθε μορφή και περιθώριο Λαϊκής Αντίστασης. Ανάδυση του Φασισμού (ΛΑΟΣ) σε καθοριστικό κυβερνητικό εταίρο, μέσω του οποίου και νυν και αεί θα πειθαναγκάζονται σε… συμμόρφωση στις επιταγές των επικυρίαρχων οι «ανυπάκουοι». Ανάδειξη του «Κόμματος του Μνημονίου» σε καθεστώς υπό την επίβλεψη διορισμένων από το Βερολίνο «Γκαουλάιτερ». Συστηματική οικονομική απομύζηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας με την εκποίηση «μπίρ παρά» της Δημόσιας Περιουσίας και εγκατάσταση «ελεύθερων οικονομικών ζωνών», προοίμιο σχεδιασμού για διαμελισμό της Χώρας.

Ο Ελληνικός Λαός δεν έχει άλλη επιλογή: Αντίσταση… Αντίσταση… Αντίσταση στα σχέδια Νεοδωσιλόγων και Επικυριάρχων για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…

* Το άρθρο αναδημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΣΤΙΑ», 27/1/2012


Σχολιάστε εδώ