Φτάνει πια

Σε παρασυναγωγή κεκλεισμένων των θυρών μαγειρεύουν εισηγήσεις και προετοιμάζουν από τώρα τα αποτελέσματα ψηφοφοριών για τυφλές απεργίες διαρκείας στην ΕΣΗΕΑ. Αυτό καταγγέλλει με επιστολή της η ΚΕΔ, που απευθύνεται προς το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, υπόψη γεν. γραμματέως κ. Μαρίας Αντωνιάδου, και στην ουσία τονίζει τα εξής:

«Μετά τα αποκαλυπτήρια της παρασυναγωγής που είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα του 5ου ορόφου υπό την καθοδήγηση γνωστής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ διά του εκπροσώπου του κ. Νταβανέλλου (ήδη υπό δικαστική έρευνα) είναι επιεικώς απαράδεκτο να σπεύδετε να καλέσετε μέλη του ΔΣ να παραστούν, ώστε να νομιμοποιηθεί μια διαδικασία που ουδείς γνωρίζει τι συζητάει, αλλά είναι φανερό τι επιδιώκει.

Το γεγονός ότι σ’ αυτή συμμετέχει και δικηγόρος της Νομικής Υπηρεσίας της Ένωσης καθιστά το ζήτημα ακόμη χειρότερο, διότι επιχειρείτε να βρείτε και νομική κάλυψη, γεγονός που καθιστά το εγχείρημα περισσότερο ύποπτο. Είναι τραγικός ο κατήφορος που έχετε επιλέξει και ως συνιστώσα του συστήματος Τρίμη για την απαξία της ΕΣΗΕΑ, όταν υπάρχουν ζητήματα ζωής και θανάτου για όλους μας. Φτάνει πια με τις παρανομίες σας».

Από τη Γραμματεία της Κίνησης
Επαγγελματιών Δημοσιογράφων


Σχολιάστε εδώ