Δημοτικές Παρωδίες

Στην ομιλία του, που έγινε στην Τεχνόπολη, απένειμε τα «εύσημα» για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του δήμου όχι στην κ. Κοντοσταθάκου, αλλά στον σύμβουλό του επί οικονομικών θεμάτων Ηλία Λυμπερόπουλο. Κάτι που έκανε πολλούς δημοτικούς συμβούλους να αναρωτηθούν ποιος είναι ο πραγματικά υπεύθυνος των οικονομικών.

*** Βγήκαν τα μαχαίρια στη ΔΑΕΜ μεταξύ του προέδρου της επιχείρησης Νώντα Λαμπρακάκη και του διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Ράμφου. Υπάρχει τόση ένταση μεταξύ τους, που όλοι πλέον στη Λιοσίων θεωρούν δύσκολη τη συνέχιση της συγκατοίκησής τους. Η διαφωνία τους είναι καθολική: από το θέμα των συμβασιούχων ως τον τρόπο λειτουργίας της μηχανογράφησης. Απομένει τώρα στον κ. Καμίνη να επιλέξει ποιον από τους δύο θα διατηρήσει στη θέση τους, αν ο κ. Λαμπρακάκης, παλιό συνδικαλιστικό στέλεχος που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των εργαζομένων στον δήμο, έχει το προβάδισμα.

*** Εξεγέρθηκαν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στον δήμο, για τις προσωρινές τοποθετήσεις διευθυντών μέχρι να γίνουν οι προβλεπόμενες κρίσεις. Όπως έλεγαν, όλες οι υπηρεσιακές θέσεις-κλειδιά δόθηκαν σε ανθρώπους που επί σειρά ετών ήταν ευνοημένοι από τους προηγούμενους δημάρχους και ιδιαίτερα από την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Νικήτα Κακλαμάνη. Το τι λένε για τον Καμίνη και το περιβάλλον του δεν περιγράφεται.

*** Έτοιμος να σκάσει ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Αθηναίων και πολιτικός μέντορας του Καμίνη, Φώτης Προβατάς, για την τοποθέτηση ενός μη αρεστού για αυτόν προσώπου στη θέση της διεύθυνσης Πολεοδομίας. Όπως ακούγεται, οι σχέσεις του με τη συγκεκριμένη κυρία, που διαθέτει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, ήταν διαταραγμένη από τον καιρό που και οι δύο ήταν μέλη του ΚΚΕ Εσωτερικού.

*** Συνεχίζει να παρανομεί ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής κατά δήλωσή του γέννημα θρέμμα της Κολιάτσου σχετικά με τη μη απέλαση των ιερόδουλων που πάσχουν από AIDS. Αν και αναγνωρίζει το πρόβλημα, εν τούτοις απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη αποφεύγει να αναφέρει πόσες εκδιδόμενες γυναίκες από χώρες της Αφρικής που πάσχουν από το συγκεκριμένο νόσημα έχουν σταλεί πίσω στον τόπο προέλευσής τους. Να σημειωθεί ότι από τον Μάιο ως τον Οκτώβριο του 2011 βεβαιώθηκαν 2.889 παραβάσεις περί εκδιδόμενων γυναικών στην περιοχή του λεκανοπεδίου, αλλά καμία απέλαση δεν έγινε. Γιατί άραγε;


Σχολιάστε εδώ