Φώναξε «παρών» ο Βγενόπουλος για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού

Ο Βγενόπουλος είχε προετοιμαστεί άριστα και έκανε συγκεκριμένες προτάσεις στον Γόντικα. Η ουσία είναι ότι δήλωσε «παρών» στις εξελίξεις παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. Η στάση του Βγενόπουλου έφερε χαμόγελα στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι τάχθηκαν ευθύς εξαρχής στο πλευρό του, απορρίπτοντας τη λύση των Αράβων, έστω και αν οι τελευταίοι έταξαν λαγούς με πετραχήλια διά στόματος Βλάση Τσάκα.

Το πλάνο του Βγενόπουλου στηρίζεται ουσιαστικά στην αυτοδιαχείριση. Με απαραίτητη προϋπόθεση την κάλυψη της εφετινής τρύπας που ανέρχεται στα 15 εκατ. ευρώ μέσα από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και, βεβαίως, την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Χρειάζεται αμέσως ρευστό

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», βέβαια, είναι επείγον. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ρευστό, καθώς οι παίκτες κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι και σε αυτήν την περίπτωση θα τεθεί σε κίνδυνο η προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου. Τα αποδυτήρια του «τριφυλλιού», βέβαια, εμφανίζονται συσπειρωμένα, παρά τα νεύρα που βγάζει σε αγώνες και προπονήσεις ο Σεμπάστιαν Λέτο. Για τον Αργεντινό εξακολουθούν να υπάρχουν δημοσιεύματα στην πατρίδα του και στην Ιταλία που επιμένουν για τη μεταγραφή του στο Καμπιονάτο, παρά τις αντιρρήσεις του Γόντικα. Αν, όμως, ναυαγήσει η προσπάθεια του Βγενόπουλου και καθυστερήσει ακόμα περισσότερο η εμπλοκή των Αράβων, ίσως στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου να υποχρεωθούν οι «πράσινοι» να παραχωρήσουν το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο τους. Εκτός και αν έρθει η καλή πρόταση για τον Καπίνο, που αποτελεί το εναλλακτικό σενάριο, καθώς ο Καρνέζης δείχνει πως απολαμβάνει την εκτίμηση των συμπαικτών του και κράτησε ανέπαφη την εστία του για τέταρτο σερί ματς.


Σχολιάστε εδώ