Ο διχασμός του κόσμου, απειλή για τον Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ

Οι αποδοκιμασίες των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Εργοτέλη επιβεβαίωσαν πλήρως την ειδησεογραφία μας για το χάσμα ανάμεσα στους συνδεσμίτες και τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Στο πλευρό του τελευταίου, βέβαια, στάθηκε ευθύς εξαρχής η πλειονότητα των απλών φίλων του «Δικέφαλου του Βορρά», αλλά η διαφορετική στάση των δύο πλευρών προκάλεσε συμπτώματα εμφυλίου στην Τούμπα. Σε πολλές κερκίδες υπήρξαν άτομα που πιάστηκαν στα χέρια, καθώς άλλοι αποδοκίμαζαν τον Ζαγοράκη και άλλοι εξέφραζαν τη συμπαράστασή τους.
Ο διχασμός του κόσμου οδήγησε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στην απόφαση να παραιτηθεί. Οι συνεργάτες του, και κυρίως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θανάσης Κατσαρής, προσπάθησαν να κερδίσουν χρόνο ώστε να τον ηρεμήσουν. Αλλά ο Ζαγοράκης επαναλάμβανε ότι δεν μπορεί να μείνει στην καρέκλα του και να βλέπει ΠΑΟΚτσήδες να τσακώνονται με ΠΑΟΚτσήδες.
Το τιμόνι της ΠΑΕ θα περάσει στα χέρια του Ζήση Βρύζα. Αλλά παράλληλα θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την εξεύρεση κάποιων ισχυρών επιχειρηματιών που θα βοηθήσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» να βρει τον δρόμο του.
Η Τούμπα φρέναρε τους επενδυτές
Την επίσκεψη αράβων επιχειρηματιών δέχθηκαν μέσα στις γιορτές οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Με τη μεσολάβηση γνωστού ατζέντη, οι Άραβες πήγαν στη Θεσσαλονίκη κι έκαναν τις επαφές τους για την προοπτική να εμπλακούν με τα διοικητικά του «Δικέφαλου του Βορρά» μέσα από τη συμμετοχή τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Οι πληροφορίες λένε ότι οι υποψήφιοι επενδυτές έκαναν και αυτοψία στην Τούμπα, για να δουν τις προοπτικές που υπάρχουν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Η εικόνα τούς απογοήτευσε, διότι εκτιμούν πως μόνο αν γκρεμιστεί και χτιστεί από την αρχή μπορούν να ευελπιστούν σε έσοδα από την εκμετάλλευση εμπορικών χώρων και από άλλες δραστηριότητες. Επειδή, όμως, το γήπεδο βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή, το εγχείρημα θεωρείται δύσκολο έως αδύνατο. Οι Άραβες φέρονται να ρώτησαν και για το ενδεχόμενο να χτιστεί αλλού νέο γήπεδο, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση, καθώς «ο ΠΑΟΚ είναι δεμένος με την Τούμπα», όπως τους ξεκαθάρισαν άτομα τα οποία γνωρίζουν την πάγια θέση του Ερασιτέχνη.


Σχολιάστε εδώ