Οι… έντιμοι… και οι… αξιοπρεπείς… παλιάνθρωποι…

Διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, κοπρίτες και ένα σωρό άλλες ταμπέλες που απλόχερα μοίρασε ως… φέιγ βολάν όπου έβρισκε μικρόφωνο, εντός και εκτός Ελλάδας, ο κ. Πάγκαλος που… αντιπρόεδρο τον έκανε ο Γιωργάκης για να του κλείσει το στόμα, πράγμα που πέτυχε, αφού από τότε ποτέ ο Θόδωρος δεν είπε κακιά κουβέντα για τον αρχηγό του και πρωθυπουργό του.

Μόνο οι ξένοι, με πρώτους αυτούς που μας κουνάνε το δάχτυλο και μας απειλούν με χρεοκοπία και πείνα (αλήθεια, τώρα τι ζούμε;), είναι όχι χειρότεροι από εμάς, αλλά είναι και ολυμπιονίκες της διαφθοράς, της κομπίνας και του αυτοεξευτελισμού.

Υπάρχει Θεός, κυρία Μέρκελ, ο οποίος τα πανθ’ όρα. Και σου έστειλε αυτόν τον… λεβέντη, τον… εντιμότατο κ. Βουλφ που έκανες Πρόεδρο της Γερμανίας και αποκαλύπτεται μεγάλος αρπάχτρας, ο οποίος όχι μόνο απέκρυψε δάνειο που είχε πάρει με χαμηλό επιτόκιο, αλλά από τους εκατομμυριούχους φίλους του με τους οποίους συναναστρεφόταν σε κότερα και πολυτελή ξενοδοχεία της Γαλλίας έπαιρνε φιλοδωρήματα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και όταν τα στοιχεία της σκανδαλώδους δράσης του, έφτασαν στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Γερμανίας, τη «Bild», την απείλησε για να μην τα δημοσιεύσει, αυτή όμως δεν υπέκυψε στις πιέσεις. Η σύζυγος του προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας της Ελβετίας (που μας λένε ότι εκεί λειτουργούν όλα… ρολόι και είναι η χώρα που δίνει άσυλο σ’ όλους τους μεγάλους καρχαρίες και κλέφτες πολιτικούς, με αντάλλαγμα τη φύλαξη των δισεκατομμυρίων τους) κ. Φιλίπ Χίλντεμπραντ κατηγορείται για ύποπτες συναλλαγές. Συγκεκριμένα η κυρία του, έχοντας εσωτερικές πληροφορίες σχετικά με τις ισοτιμίες, αγόραζε δολάρια και μετά τα μετέτρεπε σε φράγκα, αποκομίζοντας διόλου αμελητέα κέρδη, σε πρώτη φάση, όπως έχει αποκαλυφθεί, 75.000 φράγκα και γύρευε πόσα άλλα έχει αρπάξει η… εντιμότατη και αυτή κυρία. Και τελικά ο σύζυγος αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Βόμβα έσκασε και για τον πρώην πρωθυπουργό της Αγγλίας, τον Τόνι Μπλερ… Εισέπραξε για… συμβουλές που δίνει 11.000.000 λίρες και δημόσια μάλιστα τα 3.000.000! Αυτός κι αν είναι μεγαλοφοροφυγάς… Βλέπετε και εκεί στους λόρδους η διαφθορά, η απάτη και το κλέψιμο είναι… παντεσπάνι…

Και να κλείσουμε σήμερα τον περίπατο στον κήπο με τις χρυσαφί μαργαρίτες, με τον σεβασμό που έχουν μεταξύ τους οι πολιτικοί αρχηγοί. Ο υποψήφιος των σοσιαλιστών στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αποκάλεσε παλιάνθρωπο τον γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί! Έχει δίκιο η κυρία Μέρκελ που μας κατηγορεί ότι είμαστε καθυστερημένοι και ανεπίδεκτοι μαθήσεως για τις… μεταρρυθμίσεις που θέλουν να μας επιβάλουν, για να μας… συμμορφώσουν. Στουρνάρια παραμένουμε…


Σχολιάστε εδώ