Αρχίζει να φαίνεται φως για τη λειτουργία του Alter

Την αίτηση κατέθεσαν οι μέτοχοι της εταιρείας Γιώργος Κουρής, Ανδρέας Γ. Κουρής, Πρες Ελλάς και Love Radio Broadcasting και στην προσωρινή διοίκηση ορίστηκαν, μέχρι την κύρια εκδίκαση, οι Ευστάθιος Γκότσης, πρόεδρος ΔΣ, εκπροσωπώντας την εταιρεία, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, μέλος ΔΣ, Γεράσιμος Τζαννετάτος, μέλος ΔΣ, Γεώργιος Τσιρογιάννης, μέλος ΔΣ, και Λάμπρος Παπαγεωργίου, μέλος ΔΣ.

Η Ελεύθερη Τηλεόραση με ανακοίνωσή της προς το ΧΑ αναφέρει πως μετά τον ορισμό του νέου μεσολαβητή «έχουν κληθεί οι εμπλεκόμενοι φορείς και πιστωτές, οι τράπεζες και τα σωματεία των εργαζομένων της εταιρείας να καταθέσουν τις απαιτήσεις τους και τις θέσεις τους επί της διαδικασίας συνδιαλλαγής».

Και ακόμη πως «η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς συνδιαλλαγής και απαγορεύεται ακολούθως η λήψη οιουδήποτε μέτρου αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος της, γεγονός που θα επιτρέψει την ακώλυτη ολοκλήρωση της εν λόγω διαδικασίας και την επίτευξη συμφωνίας ανάμεσα στην εταιρεία και στους πιστωτές αυτής».

Στο μεταξύ, συνάντηση με την ΕΣΗΕΑ θα έχει τη Δευτέρα η νέα διοίκηση του Alter για να καταθέσει τη νέα πρόταση προς τα σωματεία στο πλαίσιο του νέου σχεδίου αναδιοργάνωσης του καναλιού.

Εκπρόσωποι της διοίκησης επισκέφθηκαν το κτίριο του Alter την περασμένη Τρίτη και ζήτησαν από τους εργαζομένους να αποχωρήσουν προκειμένου να βγει πρόγραμμα.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν πως αναμένουν πρόταση στην οποία θα προβλέπεται η εξόφληση των δεδουλευμένων τους.


Σχολιάστε εδώ