ψιλά γράμματα

*** Πολλοί δημοσιογράφοι για μια δουλειά. Τα στελέχη που επέκριναν το Δημόσιο αποκτούν μια θέση στην καρδιά του τέρατος.
*** Η λίστα των δημοσιογράφων του Δημοσίου και η νέα με τα ονόματα αυτών που δουλεύουν για τις τράπεζες παραμένουν καλά κλειδωμένες στο άβατο της εξουσίας. Ακόμη και υπουργοί δεν είναι σε θέση να ελέγξουν ποιοι δημοσιογράφοι εργάζονται για φορείς ή εταιρείες που κάνουν lobbying στο Δημόσιο.
*** Τους άλλους τους περιμένει η ανεργία.
*** Σε έναν κλάδο στον οποίο οι παρουσιαστές των κίτρινων κουτσομπολίστικων εκπομπών θεωρούνται δημοσιογράφοι.
*** Άνοιξαν οι πόρτες και μπήκαν όλοι. Τα μοντέλα του χθες είναι οι δημοσιογράφοι του σήμερα και κάνουν διαφημίσεις.
*** Η κάθοδος στον Άδη ξεκίνησε και από δω και πέρα θα φανούν οι αντοχές αλλά και όσοι έχουν έξυπνες λύσεις. Προς το παρόν η λύση είναι μία: Τα Μέσα να ξαναπάνε στη φυσική πηγή χρηματοδότησής τους, που είναι ο κόσμος. Αλλά είναι πιο εύκολο να μεταφέρεις την άποψη των τραπεζών ή της «τρόικας».
*** Το άρθρο 99 δεν είναι σίγουρο πλέον αν φτάνει. Οι διαφημιστικές και τα Μέσα είναι πολύ κοντά στη συντριβή, αλλά φαίνεται ότι πολύς κόσμος επένδυσε στην καταστροφή τους.
*** Εκείνοι που μας λένε τι να κάνουμε δεν είναι τα ίδια πρόσωπα που με τις επιλογές τους οδήγησαν τα media στην κατάρρευση;
*** ΥΓ.: Στην ΕΡΤ, όταν «έτρεχαν» τα ελλείμματα, κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί. Τώρα που μειώνονται, οι πολιτικοί θέλουν να τη συρρικνώσουν.


Σχολιάστε εδώ