Συνεχίζεται η αμφισβήτηση του Βαλβέρδε στον Πειραιά

Από τον Ολυμπιακό έγινε προσπάθεια να υποβαθμιστεί το δημοσίευμα εφημερίδας στην Τουρκία που θέλει τον Αλγερινό να ζητάει τη μεταγραφή του στη Φενέρ Μπαξέ, αλλά η σιγή ιχθύος του «τρομοκράτη» και η προβληματική απόδοσή του εναντίον του Ατρόμητου γέννησαν πολλές απορίες. Με την επάνοδο του Ντιόγκο, βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν πλέον τέσσερις σέντερ φορ και ενδεχομένως να μπορούν να πουλήσουν τον Τζιμπούρ. Από την άλλη πλευρά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να υπολογίζει τον Αλγερινό και οι ισορροπίες είναι λεπτές, καθώς ο Παναθηναϊκός παραμένει ζωντανός στην κούρσα του πρωταθλήματος και είναι αμφίβολο κατά πόσο επιθυμεί να ρισκάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί και η προοπτική παραμονής του Βαλβέρδε. Οι τελευταίες διαρροές από το περιβάλλον του Μαρινάκη άλλαξαν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης. Άτομα τα οποία έχουν καθημερινή επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού αμφισβητούν την επέκταση συμβολαίου του ισπανού τεχνικού. Λένε, μάλιστα, ότι και ο Μαρινάκης έχει διαφοροποιήσει τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέου προπονητή, με βασικό επιχείρημα ότι «παίρνει πολλά λεφτά χωρίς να έχει τη συμβολή που του αποδίδεται». Μεταξύ άλλων χρεώνουν στον Βαλβέρδε τις λανθασμένες μεταγραφικές εισηγήσεις, αφού, όπως λένε χαρακτηριστικά, «τη διαφορά την κάνουν παίκτες που ήταν επιλογή του προέδρου». Αναφέρονται κυρίως σε Τζιμπούρ, Μανιάτη, Ιμπαγάσα, που αποκτήθηκαν έπειτα από επιθυμία του Μαρινάκη.

Το βασικό ερώτημα σε σχέση με το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία με τον Βαλβέρδε είναι πώς θα αντιδράσει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα ο Ισπανός απολαμβάνει την εκτίμηση των οπαδών. Αν, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» προχωρήσουν στο Γιουρόπα Λιγκ και κατακτήσουν το πρωτάθλημα, τότε θα ζητήσουν επιτακτικά την παραμονή του προπονητή, κόντρα στις επιθυμίες που έχουν άτομα με πρόσβαση στο προεδρικό περιβάλλον του Ολυμπιακού.


Σχολιάστε εδώ