Δεν κάνει πίσω ο Ψυχάρης

Υπήρξε κάποια αναστάτωση, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια…

Ή, μάλλον, τη συνέχεια την έδωσε ο Σταύρος Ψυχάρης, που, σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του, δηλώνει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και στην περίπτωση που αρχίσουν κινητοποιήσεις και απεργίες θα πάει σε στάση πληρωμών, ακόμη και σε κλείσιμο μίας από τις εφημερίδες που εκδίδει ο ΔΟΛ. Το κλίμα πάντως στη Μιχαλακοπούλου είναι πολύ βαρύ και δεν διαφαίνεται φως στον ορίζοντα…

Ίσως η κατάσταση αυτή που έχει δημιουργηθεί να ανάγκασε τον κ. Ψυχάρη να επισπεύσει την επιστροφή του από τα γαλλικά όρη όπου έκανε διακοπές. Που σημαίνει ότι οι εξελίξεις στον ΔΟΛ επιταχύνονται.

Να σημειωθεί ότι για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν συμφωνούν τα μέλη της οικογένειας Λαμπράκη, που έχουν ποσοστό γύρω στο 10%.

Επίσης, πρόβλημα υπάρχει και από πλευράς Ρέστη, που επαναφέρει την απαίτησή του να έχει λόγο-έλεγχο και στο Mega!

Οριακές οι σχέσεις
Ψυχάρη – Ρέστη

Κρίσιμο το επόμενο διάστημα στον ΔΟΛ. Οι σχέσεις μεταξύ του Στ. Ψυχάρη και του Β. Ρέστη είναι οριακές, με τον εφοπλιστή να έχει σοβαρά παράπονα από τον εκδότη. Ορισμένοι θεωρούν πως δεν υπάρχει περιθώριο επέκτασης και υλοποίησης της συμφωνίας που προέβλεπε την αύξηση του ποσοστού του Β. Ρέστη στο 49% του ΔΟΛ, αφού η μεταφορά των μετοχών του Ιδρύματος Λαμπράκη δεν υλοποιήθηκε. Ο Στ. Ψυχάρης, όπως εδώ και καιρό έχουμε αποκαλύψει, αναζητεί άλλον επενδυτή, που θα αναλάβει τον ρόλο που προόριζε για τον εφοπλιστή. Είναι πιθανό να υπάρξει και δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πλευρών, όπως αφήνεται να εννοηθεί.


Σχολιάστε εδώ