Φαβορί ο Ολυμπιακός, για την έκπληξη ο ΠΑΟΚ

Την ευκαιρία να φτάσει στους 8 του Euroga League έχει ο Ολυμπιακός μετά την κλήρωση που έγινε την Παρασκευή στη Νιόν της Ελβετίας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν αρχικά τη Ρούμπιν Καζάν από τη Ρωσία, ομάδα που έπαιξε πέρσι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό και φέτος στο Europa με τον ΠΑΟΚ. Το εκπληκτικό της υπόθεσης είναι ότι σε τέσσερα ματς παρέμεινε αήττητη, παρά την κριτική που γίνεται στον Κούρμπαν Μπερντίγιεφ για τις επιλογές του στην άμυνα και την τακτική του στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.
Στον δρόμο του «Δικέφαλου του Βορρά» βγήκε μια παλιά γνώριμή του, η Ουντινέζε. Πρόκειται για την πιο φορμαρισμένη ιταλική ομάδα, η οποία προπορεύεται στο Καμπιονάτο και δείχνει ικανή να κατακτήσει τον τίτλο, παρά την πώληση του Αλέξις Σάντσες στην Μπαρτσελόνα. Ο Αντόνιο ντι Νατάλε παραμένει πρώτο βιολί και κυνηγάει για τρίτη σερί σεζόν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός και στο επόμενο ζευγάρωμα για τη φάση των «16», καθώς, εφόσον προκριθεί από τη Ρουμπίν, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σάλτσμπουργκ-Μέταλιστ Χάρκιβ. Αντιθέτως, ο ΠΑΟΚ και στη συνέχεια, εφόσον περάσει την Ουντινέζε, θα εχει δύσκολο έργο απέναντι σε μια εκ των Αλκμάαρ ή Άντερλεχτ…
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 και στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς στις 22 και στις 23 Φεβρουαρίου.


Σχολιάστε εδώ