Τη Δευτέρα ο νέος έλεγχος για τους πρίγκιπες

Η αμφισβήτηση του Βλάση Τσάκα, πάντως, κορυφώνεται. Στον χορό, μάλιστα, ενδέχεται να μπουν και μέτοχοι της ΠΑΕ έπειτα από την πρόσκληση του Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος τονίζει δεξιά και αριστερά ότι τα καμώματα του Τσάκα πλήττουν το κύρος του Παναθηναϊκού και προκαλούν αναστάτωση στην ομάδα.
Φυσικά και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει αρχίσει να ανησυχεί. Αλλά ο Τζίγγερ κάνει υπομονή επειδή δεν έχει κάτι άλλο στα χέρια του, καθώς ο Ανδρέας Βγενόπουλος πήρε αποστάσεις από τις διοικητικές εξελίξεις στο “τριφύλλι”. Έτσι, ο Βαρδινογιάννης είναι υποχρεωμένος να περιμένει έως ότου ξεκαθαρίσει το τοπίο, με την ελπίδα να αποδειχθούν αληθινά όσα έγγραφα προσκόμισε ο Τσάκας στους δικηγόρους του και να προχωρήσει η συμφωνία.
Αγωνία στα αποδυτήρια
Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα της ομάδας έχει επηρεάσει και τους ποδοσφαιριστές. Μπορεί να μη φαίνεται στην απόδοσή τους, αλλά στις μεταξύ τους συζητήσεις εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την καθυστέρηση στις πληρωμές τους. Πήγε, βέβαια, ο Δημήτρης Γόντικας στην Παιανία και τους διαβεβαίωσε ότι θα τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν. Ειδικά από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημέρωσε πρόσφατα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ότι χρήματα υπάρχουν μόνο μέχρι τον Φεβρουάριο.
Η αβεβαιότητα είναι και ο λόγος που μετά τον Σωτήρη Νίνη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τάσεις φυγής παρουσιάζει και ο Σιμάο. Ο Αφρικανός, πάντως, μπορεί να αποφέρει χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ και ο Γόντικας ψάχνεται προς αυτήν την κατεύθυνση.


Σχολιάστε εδώ