Μάχη μόνο για 2!

Ιδιαίτερα αυξημένα και τα ποσοστά για το δελτίο του ΑΝΤ-1 με τη Μαρία Χούκλη, που σκαρφάλωσε στο 22,9%, με 891.000 τηλεθεατές. Εδώ όμως αξίζει να αναφέρουμε, όσον αφορά τις τηλεθεάσεις των δελτίων, την πολύ καλή επίδοση του κεντρικού δελτίου του AΝΤ-1 με την Εύη Φραγκάκη, που πλησίασε σε απόσταση αναπνοής το MEGA με τους πρωτοκλασάτους Τρέμη, Πρετεντέρη και Τσίμα. Μπορεί να μην ήρθε πρώτο, αλλά η διαφορά των δύο δελτίων ωστόσο ήταν απειροελάχιστη.

Η Μαρία Χούκλη απουσίαζε λόγω φαρυγγίτιδας. Τι μας λέει αυτό το ποσοστό; Ότι το κοινό βαρέθηκε τη μνημονιακή στήριξη από το δελτίο του MEGA, τις κωλοτούμπες, τους εκβιασμούς, την τρομοκρατία και θέλει δελτία που να του λένε τις ειδήσεις και να μην παίζουν παιχνίδια με την εξουσία. Γι’ αυτό άλλωστε και επιβραβεύουν, σε άλλη ώρα βέβαια, το δελτίο του ALPHA, που παρουσιάζει τις ειδήσεις και εναλλακτικές προτάσεις αντιμετώπισης της κρίσης.

Από την άλλη, η απουσία του δελτίου της Έλλης Στάη στη ΝΕΤ, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, δεν ωφέλησε τον ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη, παρόλο που και τα δυο δελτία στοχεύουν στην ίδια μορφωτική ομάδα τηλεθεατών. Ωστόσο, εμφανίζει ελάχιστη αύξηση το δελτίο του ΣΚΑΪ στις 9 μ.μ., με ποσοστό 7,4% και 317.720 τηλεθεατές.

Θετική ανταπόκριση έχει και το δελτίο ειδήσεων του KONTRA με τον Τέρενς Κουίκ, καθώς πρόκειται για ένα αντιδελτίο που φωτίζει αλλιώς τα γεγονότα, με πλούσια ρεπορτάζ σε παραπολιτικά και μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, αφού η μοναδική του δέσμευση είναι με το κοινό και τις ανάγκες του.


Σχολιάστε εδώ