ψιλά γράμματα

*** Συναντήσεις με τους επιχειρηματίες των Μέσων διεξάγει το τελευταίο διάστημα ο υπουργός που έχει περιπλέξει τα Μέσα όσο κανείς.

*** Το νέο σκηνικό των Μνημονιακών Μέσων αρχίζει να λαμβάνει σάρκα και οστά.

*** Πολλοί πολιτικοί, επιχειρηματίες και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις επενδύουν στην κατάρρευση των Μέσων και για το μερίδιο αγοράς και για τη μείωση των μισθών.

*** Το πλέον εντυπωσιακό είναι πως υπάρχουν δημοσιογράφοι που απαιτούν λουκέτα στα Μέσα!

*** Όταν ανέλαβε υπουργός Επικρατείας ο Θ. Ρουσόπουλος -επί των ημερών του δεχθήκαμε αγωγή από την ΕΡΤ- οι επιθέσεις ήταν διαρκείς εναντίον της Μ. Ζαχαρέα που παρουσίαζε το δελτίο σε Mega και Alpha. Τώρα που ορίστηκε με απόφαση του πρωθυπουργού ο Παντελής Καψής στη θέση του υπουργού Επικρατείας δεν είδαμε καμία αντίδραση για το ότι ο Μανώλης Καψής είναι σχολιαστής στο δελτίο του Mega.

*** «Σίγησε» το internet την περασμένη εβδομάδα λόγω των απεργιών και των στάσεων εργασίας στο ΑΠΕ. Τα σάιτ και τα μπλογκ «άδειασαν» μεμιάς και υπήρχαν μόνο τα κλεμμένα από τις εφημερίδες κείμενα…

*** Θυμίζουμε πως η υπαγωγή της Leo Burnett στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα κατεγράφη από το «Π» πριν από έναν μήνα.

*** Άκρως επίκαιρο το νέο βιβλίο του Ιγνάσιο Ραμονέ, πρώην διευθυντή της «Monde Diplomatique», για την «Έκρηξη της δημοσιογραφίας», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου.


Σχολιάστε εδώ