Στα όριά του ο Βαλβέρδε με την επιστροφή Θεοδωρίδη

Για τους μυημένους στα πράγματα, ο Ισπανός τεχνικός έχει πολλά μαζεμένα στον Θεοδωρίδη από την προηγούμενη συνύπαρξή τους στο λιμάνι. Όχι όλα από τις ενέργειες του έμπειρου παράγοντα, αλλά κυρίως για όσα τράβηξε τότε ο Βαλβέρδε από τον νεότερο Θεοδωρίδη, τον γιο του Σάββα, τον Δημήτρη. Επίσης, γνωρίζουν ότι ο νέος αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ είναι από τους πιο φανατικούς θαυμαστές του Μπάγεβιτς, παρά τις αποτυχίες του τελευταίου και στον Άρη και στην ΑΕΚ αλλά και στην Ομόνοια.Οι ισορροπίες στον Ολυμπιακό λοιπόν είναι λεπτές. Για να διατηρήσει ενωμένα τα αποδυτήρια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλείται να ξεδιπλώσει όλο το ταλέντο του στη διπλωματία.

Εκτός κι αν μέσα σε ένα απόγευμα άλλαξε εντελώς η γνώμη του για τον Βαλβέρδε και πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων το προσύμφωνο για διετή επέκταση της συνεργασίας τους. Ερωτηματικό αποτελεί και η στάση που θα κρατήσουν οι οπαδοί απέναντι στον Ισπανό προπονητή. Ειδικά μετά το επικοινωνιακό μπαράζ να χρεωθούν στον Βαλβέρδε η ήττα από τον Αστέρα αλλά και τα πολλά κρούσματα σοβαρών τραυματισμών.

Πάνε πίσω οι ανανεώσεις

Οι πρόσφατες εξελίξεις δημιουργούν προβλήματα και στις ανανεώσεις συμβολαίων σε Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Μοντέστο και Πάντελιτς. Από τους τέσσερις, μόνος σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Σουηδός. Αρκεί, βέβαια, να επιθυμεί ο Μέλμπεργκ την παραμονή του. Αν δείξει ότι θέλει να μείνει, ο Μαρινάκης θα ικανοποιήσει απόλυτα τις απαιτήσεις του, καθώς πολλές φορές τον χρησιμοποιεί ως παράδειγμα για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του στην ομάδα.

Εξίσου θετικός για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό εμφανίζεται και ο Βαλβέρδε, αλλά ενδέχεται έπειτα από μερικές μέρες να μην πέφτει λόγος στον Ισπανό.

Ψάχνουν υποψήφιο για την ΕΠΟ

Ένα άλλο θέμα που καίει τον Μαρινάκη αφορά την ΕΠΟ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δέχεται πιέσεις για να στηρίξει άλλον υποψήφιο στις επόμενες αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας, καθώς πολλοί συνεργάτες του έχουν βάλει στο μάτι τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Το επόμενο διάστημα, μάλιστα, θα ενταθούν οι επιθέσεις προς τον νυν διοικητικό ηγέτη της ΕΠΟ, ενώ αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι και κάποιοι πρόεδροι Ενώσεων.


Σχολιάστε εδώ