Κέρδισε χρόνο ο Αδαμίδης, αλλά υπάρχει ο επενδυτής!

Ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος, που εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος των υποψήφιων επενδυτών, έδωσε χρονικό ορίζοντα για την ολοκλήρωση του ελέγχου τις αρχές Ιανουαρίου.

Η προοπτική αυτή δημιούργησε χαμόγελα, καθώς αν όλα εξελιχθούν κατ’ ευχήν, τότε μπορεί να προλάβει η Ένωση και το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. «Θα κάνει σίγουρα μεταγραφές», φέρεται να διαβεβαίωνε ο Βλάχος τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ για την περίπτωση που ευδοκιμήσουν όλες οι επαφές και περάσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στην κατοχή του πελάτη του.

Ψηστήρι στους παίκτες
Η ύπαρξη ενδιαφερόμενου επενδυτή, βέβαια, δεν λύνει μονομιάς τα προβλήματα της ΑΕΚ, αλλά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έναν γενικό συναγερμό στις τάξεις της ομάδας. Από το μεσημέρι της Παρασκευής κινητοποιήθηκε ολόκληρος επικοινωνιακός μηχανισμός για να περάσει το μήνυμα στον κόσμο ότι έρχονται καλύτερες μέρες και έτσι να σπάσει το φετινό ρεκόρ εισιτηρίων στο ΟΑΚΑ. Ελπίζουν δηλαδή ο Αδαμίδης και οι συνεργάτες του από τις εισπράξεις του αγώνα με την Κέρκυρα να δώσουν κάποια χρήματα στους παίκτες ως έναντι, ώστε να αρχίσουν το ψηστήρι για υπομονή έως τη χαραυγή του νέου έτους. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, βέβαια, έχουν ξεπεράσει προ καιρού κάθε όριο υπομονής και δύσκολα θα δεχθούν νέες υποσχέσεις εάν δεν δουν κάτι χειροπιαστό.


Σχολιάστε εδώ