Βάζει έξι παίκτες στη βιτρίνα του ο ΠΑΟΚ και κλείνει τις τρύπες του!

Οι νίκες ελληνικών ομάδων στην Αγγλία μόνο σύνηθες φαινόμενο δεν είναι, καθώς ο «δικέφαλος» του Βορρά κατέγραψε τη δεύτερη επιτυχία μας. Η νίκη, βέβαια, θα ‘χει πολύπλευρα οφέλη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πέρα από το πριμ πρόκρισης, που είναι μικρό -μόλις 200.000 ευρώ και την υποθήκη για ευνοϊκή κλήρωση την επόμενη σεζόν-, ο ΠΑΟΚ υπολογίζει και σε έξτρα έσοδα από την πώληση κάποιου παίκτη του. Ο Στέλιος Μαλεζάς, ο Γιώργος Φωτάκης, ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μπήκαν στο μάτι Άγγλων και Ισπανών.

Αν προσθέσουμε και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, αυτόματα συγκεντρώνονται έξι παίκτες του «δικεφάλου» με μίνιμουμ τιμή πώλησης το 1 εκατ. ευρώ, όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ. Χρήματα που θα βοηθήσουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να μαζέψει κάπως το άνοιγμα και να καταβάλει ένα σεβαστό ποσό στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους οφείλονται χρήματα τουλάχιστον έξι μηνών.

Η νίκη στο Λονδίνο εδραίωσε και τη θέση του Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος είχε βρεθεί με το ένα πόδι εκτός Τούμπας, αλλά μετά την τεράστια επιτυχία δεν είναι κανένας πρόθυμος να προχωρήσει σε διαζύγιο μαζί του. Εκτός των άλλων, θα βρει απέναντί του και τον κόσμο της ομάδας, που λατρεύει τον Μπόλονι.


Σχολιάστε εδώ