Ποιος μεγαλοϋπουργός μετακόμισε στην Ηρώδου Αττικού;

Δύο εφημερίδες την περασμένη εβδομάδα, η «Καθημερινή» και το «Βήμα», αναφέρθηκαν στα της μετακόμισης του κ. υπουργού, χωρίς βέβαια να αναφέρουν όνομα. Έγραψε η γνωστή πικρόχολη «Σίβυλλα» του «Βήματος»:

«Στους μάλλον snob κύκλους της περιοχής του Προεδρικού Μεγάρου συζητείται έντονα η μετακόμιση πρώην πανίσχυρου υπουργού της κυβέρνησης ΠαΣοΚ σε διαμέρισμα της οδού Στησιχόρου. Ο Ζήνων, ο οποίος διαθέτει ένα pied-a-terre στην απέναντι πολυκατοικία, επιμένει ότι ο minister ο οποίος είδε με έκπληξη να μετακινείται σε άλλο ”πόστο” στην κυβέρνηση του εντολοδόχου πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου διαμένει σε ένα ”ασήμαντο” διαμέρισμα του ισογείου. Το παράθυρο μάλιστα ”βλέπει” στην πίσω πλευρά του κήπου».

Με το μάτι στο Μαξίμου…

Λίγες μέρες νωρίτερα, ο «Φαληρεύς» (Στέφανος Κασιμάτης) στην… ενοχλητική στήλη του στην «Καθημερινή» είχε το εξής κουίζ, που πολλοί συνέδεσαν με την παραπάνω είδηση της «Σίβυλλας»:

«”Αααααχ!”, αναστέναξε ο λεπτεπίλεπτος και χαριτόβρυτος διακοσμητής, που είχε κληθεί να διακοσμήσει το αθηναϊκό διαμέρισμα φιλόδοξου επαρχιώτη πολιτικού, υπό το άγρυπνο βλέμμα της συζύγου του, ”πόοοσο θα ήθελα να διακοσμήσω κάποια στιγμή και το Μέγαρο Μαξίμου!” ”Δεν θα αργήσει να έλθει και αυτή η μέρα” τον καθησύχασε η κυρία τού πολιτικού, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας.

Έκτοτε βέβαια, όπως άλλαξαν τα πράγματα με τα γεγονότα του τελευταίου δεκαημέρου, νομίζω ότι θα απέφευγε να το πει. Ποιος να ξέρει πλέον αν ισχύουν οι συμφωνίες κορυφής…».

Κουίζ, όχι βέβαια για δυνατούς λύτες… Φως φανάρι δεν είναι η λύση του;


Σχολιάστε εδώ