Παρατηρητής στις εκλογές της Ισπανίας ο «Μανόλο»

Αδιαφιλονίκητο φαβορί των εκλογών αναμένεται να είναι ο Μαριάνο Ραχόι του Λαϊκού Κόμματος που προηγείται, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, με 13-15% των Σοσιαλιστών.

Επί δέκα ημέρες το προεκλογικό κλίμα παρακολουθεί στην Ισπανία ως παρατηρητής ο δημοσιογράφος Μανώλης Μαυρομμάτης, πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, που έχει αναπτύξει, πολλά χρόνια τώρα, φιλικές σχέσεις με τους συναδέλφους του όλων των πολιτικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ειδικός Σύμβουλος στην Κομισιόν ο δραστήριος και δημοφιλής σε όλους μας «Μανόλο», μεταφέρει καθημερινά τον παλμό του προεκλογικού κλίματος στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ασφαλώς θα έχει να παρουσιάσει πλούσιο και χρήσιμο υλικό, καθώς και τις απόψεις του, στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας με τις εμπειρίες που έζησε το τελευταίο δεκαήμερο πριν από τις σημερινές εκλογές. Την ίδια ώρα μάλιστα που και στην Ελλάδα σύντομα θα έχουμε εκλογές και η Νέα Δημοκρατία φιλοδοξεί να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, με τον Αντώνη Σαμαρά να δίνει τη μεγάλη μάχη για να βγει η Ελλάδα όσο γίνεται συντομότερα από την οικονομική κρίση. Κυρίως όμως η χώρα να παραμείνει στην Ευρωζώνη και φυσικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Να επιδιώξει επίσης την εναρμόνιση, ώστε να επανακτήσει η Ελλάδα τη φερεγγυότητα και την εμπιστοσύνη των ευρωπαίων εταίρων.


Σχολιάστε εδώ