Απειλεί με μήνυση ο Νικήτας Κακλαμάνης

Ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη προειδοποίησε με επιστολή που έστειλε στην «Καθημερινή» ο τέως δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης τον συντάκτη της εφημερίδας Στέφανο Κασιμάτη για δημοσίευμά του στο οποίο έγραφε: «Εκείνον τον κομψευόμενο παράγοντα του συστήματος Κακλαμάνη, για τον οποίο ο ίδιος ο Γ. Καμίνης λέει -κατ’ ιδίαν σε φίλους του- ότι πρέπει να παραπεμφθεί για κακουργήματα, πότε θα τον στείλει στον Εισαγγελέα», αν δεν δημοσιεύσει το όνομά του, επισημαίνοντας ότι αυτή η αναφορά αποτελεί γι’ αυτόν συκοφαντική δυσφήμιση, ζητεί δε να αποκαλύψει την πηγή του.

Ο κ. Κακλαμάνης σημειώνει στην επιστολή του: «Θα επιθυμούσα και εγώ την παραδειγματική τιμωρία όσων ενδεχομένως παρανομούν», και προσθέτει: «Είμαι απολύτως σίγουρος για το ήθος και την εντιμότητα όλων των συνεργατών μου».

Η απάντηση του συντάκτη της εφημερίδας ήταν:

«Δεν έχω καμία υποχρέωση να αποκαλύψω την ταυτότητα της πηγής μου στον κ. Κακλαμάνη. Εξάλλου, το ότι κάποιος συνεργάτης του φέρεται αναμεμειγμένος σε σκανδαλώδεις πρακτικές διαχείρισης των υποθέσεων του δήμου δεν συνιστά κατ’ ουδέναν τρόπο μομφή εις βάρος του κ. τέως δημάρχου, αφού η τυχόν επιλήψιμη δράση του συνεργάτη του δεν προϋποθέτει γνώση της καταστάσεως από τον ίδιο», απάντηση που σημαίνει άτακτη υποχώρηση…


Σχολιάστε εδώ