Το ΤΤ «έτρεξε» στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Δίπλα σε αθλητές, πολίτες και παιδιά «έτρεξε» φέτος το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που υποστήριξε ως επίσημος χορηγός τον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και ως ονομαστικός χορηγός του Παιδικού Αγώνα (Kid’s Run) 700μ. Προβάλλοντας το ιδεώδες της ευγενούς άμιλλας και παράλληλα τονίζοντας την πολιτιστική-ανθρωπιστική διάσταση του αγώνα, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επέλεξε να ενισχύσει οικονομά τα συσσίτια απόρων του Δήμου Αθηναίων με αγορά γευμάτων, για κάθε τερματισμό υπαλλήλου της Τράπεζας που συμμετείχε στον Κλασικό Μαραθώνιο των 42 χιλιομέτρων καθώς και στα 5 και 10 χιλιόμετρα.

Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Τραπεζικών Προϊόντων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος σήμανε στις 10.45 το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου την έναρξη του Αγώνα Παίδων 700μ. – Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο / Kid’s Run 700 m», επί της Λ. Βασιλίσσης Όλγας, μπροστά από το Ζάππειο.

Υπολογίζεται ότι στον φετινό Αγώνα Παιδιών 700μ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ έλαβαν μέρος περίπου 300 παιδιά, ηλικίας 9 – 12 ετών.

Οι… λιλιπούτειοι δρομείς Ανδρέας Τσεκούρας και Νάντια Λιανού τερμάτισαν πρώτοι και βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος τους συνεχάρη, δίνοντας τους συμβολικά και τον κουμπαρά του ΤΤ.


Σχολιάστε εδώ