Ποιοι θα μείνουν εκτός ψηφοδελτίων στο ΠΑΣΟΚ

Αν και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πιστεύει ότι οι εκλογές δεν θα γίνουν στην ώρα τους, αλλά πολύ μετά, στο ΠΑΣΟΚ έχουν αντίθετη γνώμη και γι’ αυτό προετοιμάζονται, σβήνοντας και γράφοντας νέα ονόματα που θα μπουν στα ψηφοδέλτια. Δεν φαίνεται να έχουν τύχη οι περισσότεροι από τους βουλευτές Επικρατείας.

Ο Μόσιαλος θεωρείται από τώρα κομμένος. Ο Παπανδρέου είναι πολύ ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του. Θεωρεί ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του την πιο κρίσιμη στιγμή, ενώ και οι συνεργάτες του πνέουν μένεα εναντίον του.

Εκτός θεωρείται και ο Δρούτσας, ενώ αντίθετα λέγεται ότι θα είναι σε εκλόγιμη σειρά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Λαμπρινίδης. Επίσης δεν φαίνεται να είναι ξανά στο Επικρατείας ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Παύλος Γερουλάνος. Για τον μεν πρώτο, ο κ. Παπανδρέου δεν καίγεται κιόλας. Άλλωστε, πέρασε ο καιρός εκείνος που ήταν «αυτοκόλλητος» μαζί του. Ενδεχομένως θα μεταπηδήσει στη Β΄ Αθηνών. Για τον Γερουλάνο, το ενδιαφέρον του Παπανδρέου παραμένει ακλόνητο. Ο Παύλος, αντίθετα με άλλα στελέχη που εμφανίστηκαν αγνώμονες, παρέμεινε πιστός.

Εκτός ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι επίσης η Έλενα Παναρίτη και η Τατιάνα Καραπαναγιώτη. Οι λόγοι δεν είναι προσωπικοί, αλλά πολιτικοί. Για την Παναρίτη λένε στην Ιπποκράτους ότι δεν τους βγήκε όπως πίστευαν, ενώ συνεργάτες του Παπανδρέου εκφράζουν επιφυλάξεις για την πολιτική συμπεριφορά της το τελευταίο διάστημα, η οποία ως γνωστόν πήρε αποστάσεις από τον τέως πρωθυπουργό.


Σχολιάστε εδώ