Φώτης Μπόμπολας: Χαζός είμαι να πληρώνω εγώ;

«Χαζός είμαι να πληρώνω εγώ, όταν η “Ε” βγαίνει χωρίς μισθούς;», είπε δημόσια στους εργαζόμενους των εφημερίδων του.

= Στάση πληρωμών και στο «Κέρδος». Οι εργαζόμενοι δεν πληρώθηκαν και υπάρχει ανησυχία καθώς εντός της εφημερίδας ακούγεται ότι η εταιρεία έχει πρόβλημα με την αναπροσαρμογή των δανείων της.

= Η πρώτη μείωση 10% στους μισθούς άνω των 1.000 ευρώ καθαρά έγινε στη «Real» και οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν ότι σε λίγες ημέρες θα κληθούν να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις τους.

= Αποφεύχθηκε η απεργία στον «Κόσμο του Επενδυτή», καθώς οι εργαζόμενοι έλαβαν χρονοδιάγραμμα για την πληρωμή των μισθών.

= Μείωση κατά 15,5% στην ονομαστική διαφημιστική δαπάνη στο δεκάμηνο του 2011. Συνολικά από τα media χάθηκαν 239 εκατ. ευρώ. Η τηλεόραση έχασε 3,96%, υποχωρώντας στα 458 εκατ. ευρώ, τα περιοδικά έπεσαν στα 471 εκατ. ευρώ (-21,82%), οι εφημερίδες στα 300 εκατ. ευρώ (-16,32%) και το ραδιόφωνο στα 70 εκατ. ευρώ (-29,41%).

= Σε επίσχεση εργασίας παραμένουν οι εργαζόμενοι στο Συγκρότημα της «Μακεδονίας», έχοντας συμπληρώσει 100 μέρες απλήρωτοι. Η διοίκηση μετά την πρόταση για απολύσεις και μείωση των αποδοχών κατά 40% δεν επανήλθε με άλλη πρόταση. Είναι αξιοσημείωτο ότι η ιστορική εφημερίδα της πόλης «σβήνει» τη χρονιά που γιορτάζει την επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυσή της.

= Ατομικές προσκλήσεις για μεταφορά στον Δήμο Φυλής αναμένουν οι εργαζόμενοι του Ξένιου 94,3. Όπως τους δηλώθηκε, θα κληθούν να υπογράψουν την πρόταση του δήμου να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των προηγούμενων μηνών σε 24 δόσεις.

= Προβλήματα και για τους τηλεοπτικούς σταθμούς στην περιφέρεια. Η ΕΤΙΤΒΕ προχώρησε σε 24ωρη απεργία στον τηλεοπτικό σταθμό TV Χαλκιδική την περασμένη Τρίτη, καθώς δεν έχει καταβάλει τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών.


Σχολιάστε εδώ