Το ντέρμπι μπορεί να φέρει στον ΠΑΟ έλληνα… πρίγκιπα!

Η παρέμβαση του Ανδρέα Βγενόπουλου στους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη απέδειξε ότι ο δεύτερος τη τάξει μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού δεν έχει εγκαταλείψει τα σχέδιά του για απόκτηση της ΠΑΕ.
Μπορεί να κινείται διακριτικά, αλλά όσοι τον γνωρίζουν υποστηρίζουν τις τελευταίες ημέρες πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επιθετική πολιτική του.
Εκτός του Βγενόπουλου, όμως, τα γεγονότα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ο Αδαμάντιος Πολέμης. Η πρόσφατη δήλωσή του ότι «είμαστε και εμείς εδώ» δείχνει σε όλους ότι ο εφοπλιστής έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά την αύξηση των μετοχών που διαθέτει. Με μία απαραίτητη προϋπόθεση.
Να φύγει ο Παναθηναϊκός με βαθμό ή βαθμούς από το ντέρμπι του Φαλήρου. Τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου και με τα προσδοκόμενα έσοδα θα καλυφθεί το φετινό άνοιγμα της ΠΑΕ, ενώ ο κόσμος άρχισε να υιοθετεί τη θεωρία της ποδοσφαιρικής λογικής, δηλαδή τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας χωρίς υπέρβαση εξόδων. Όλα αυτά, βέβαια, θα ‘χουν αξία εάν υπάρξει κάποια εμπλοκή με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ. Όπως, βέβαια, έχουμε αποκαλύψει, για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης έχουν απομείνει λεπτομέρειες, οι οποίες αναμένεται να ρυθμιστούν έως το τέλος του μήνα.
Αλλά οι άλλοι μέτοχοι καραδοκούν για να γίνουν πρίγκιπες στη θέση του πρίγκιπα.


Σχολιάστε εδώ