Όλος ο ΠΑΟΚ πέφτει πάνω στον Σαλπιγγίδη

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ότι θέλει να αποχωρήσει από τον
ΠΑΟΚ επειδή έφτασε στα όρια του από τις αποδοκιμασίες των οργανωμένων οπαδών αναστάτωσε τη διοίκηση της ΠΑΕ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας επιχείρησαν να αλλάξουν την απόφαση του διεθνούς επιθετικού, αν και ενδεχόμενη αποχώρησή του θα βοηθούσε σημαντικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Τόσο επειδή θα γλίτωνε το πιο βαρύ συμβόλαιο, όσο και διότι θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ κάποια χρήματα, καθώς ο «Σάλπι» εξακολουθεί να ‘χει καλό όνομα στη Γερμανία. Αλλά είναι σαφές ότι για τους διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Σαλπιγγίδης αποτελεί ένα προσωπικό στοίχημα και θέλουν να χτίσουν πάνω του την ομάδα, καθώς το καλοκαίρι θα αποχωρήσει η συντριπτική πλειονότητα των έμπειρων παικτών.
Τάσεις φυγής, πάντως, παρουσιάζει και άλλος έλληνας παίκτης του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες θέλουν τον Στέλιο Μαλεζά να έχει αναθέσει σε ατζέντη τα δικαιώματά του με εντολή να του βρει ομάδα σε κάποιο προηγμένο Πρωτάθλημα.
Μόνο που στην περίπτωση του Σαλπιγγίδη υπάρχει αντικαταστάτης, καθώς ο Γεωργιάδης δείχνει ικανός να καλύψει το κενό, ενώ πίσω από τον Μαλεζά δεν βρίσκεται κάποιος παίκτης. Κι εκεί μπερδεύονται τα πράγματα για τον νεαρό διεθνή στόπερ, στον οποίο δύσκολα θα ανάψουν πράσινο φως Ζαγοράκης και Βρύζας.


Σχολιάστε εδώ