Τριγμοί μετά μουσικής στην παράταξη Καμίνη

Ο ίδιος επιμένει στη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας με το ερώτημα της παραπομπής των μουσικών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, κάτι που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην απόλυσή τους.

Η θέση του προκαλεί τριγμούς στην παράταξή του, στελέχη της οποίας ζητούν να σταματήσει κάθε θέμα δίωξης των μελών της δημοτικής φιλαρμονικής. Αν και ο κ. Καμίνης, σε συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με εκπροσώπους των εργαζομένων στα μουσικά σύνολα του δήμου, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις τονίζοντας ότι δεν θα θέσει θέμα Πειθαρχικού, παρά μόνο θα διεξαγάγει, ως οφείλει, μια έρευνα για το γεγονός, οι μουσικοί δεν πείστηκαν. Οι μουσικοί προειδοποιούν ότι αν προχωρήσει η δημοτική αρχή σε διοικητικά και πειθαρχικά μέτρα, θα προχωρήσουν σε κυλιόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις.

«Δεν είναι δυνατόν», τονίζουν μιλώντας στη στήλη, «να διώξει 87 άτομα γιατί εμφανιστήκαμε με περιβραχιόνια», σημειώνοντας ότι οι μισθοί τους δεν ξεπερνούν τα 900 ευρώ.

Οξύτατες ήταν οι αντιδράσεις των συνδυασμών Ανοιχτή Πόλη (ΣΥΡΙΖΑ) και ΑΝΤΑΡΣΥΑ του Π. Κωνσταντίνου, που καταγγέλλουν τον κ. Καμίνη ότι λειτουργεί ως υπάλληλος της κυβέρνησης και τον καλούν «να πάρει πίσω την απαράδεκτη αυτή δίωξη».


Σχολιάστε εδώ