Τον Δεκέμβριο τελειώνει η διορία που έβαλαν οι παίκτες της ΑΕΚ

Με συνέπεια να αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή τους από τα Σπάτα, καθώς δεν βλέπουν φως στον ορίζοντα. Ο Νίκος Κωστένογλου, που έχει αντιληφθεί τις τάσεις φυγής, επιχειρεί να συσπειρώσει τους παίκτες με επιχειρήματα του στυλ «στην ΑΕΚ δεν έχασε ποτέ κανείς τα λεφτά του». Αλλά, όπως λένε κάποιοι από τους παλιούς παίκτες, «η σημερινή ομάδα ελάχιστη σχέση έχει με την ΑΕΚ που ξέραμε και γνώριζε ο κόσμος».

Οι εξελίξεις του Νοεμβρίου θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τη στάση των ποδοσφαιριστών. Αν δεν προκύψει λύση στο διοικητικό -και κατά συνέπεια στο οικονομικό κομμάτι- από την επικείμενη γενική συνέλευση, τουλάχιστον τέσσερις ποδοσφαιριστές θα ετοιμάσουν το έδαφος για την κατάθεση προσφυγής και την αποχώρησή τους από την Ένωση. Στην κορυφή της λίστας με τους επίφοβους βρίσκονται ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Παναγιώτης Λαγός, ο Λεονάρντο και ο Γρηγόρης Μάκος. Με εξαίρεση τον Λαγό, οι άλλοι τρεις έχουν δεχθεί ήδη κρούσεις από ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται να τους εντάξουν στο ρόστερ τους. Οι μνηστήρες, μάλιστα, βρίσκονται και εντός ελληνικών συνόρων και έτσι η προσπάθεια του Σταύρου Αδαμίδη να ανατρέψει τη ροή των πραγμάτων φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Όσο για τον Λαγό, το πρόβλημα είναι ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο των οπαδών και έτσι διαγράφονται οι όποιες αντιρρήσεις του.

Ενδεχόμενες ομαδικές προσφυγές θα θέσουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ, καθώς σε αυτήν την περίπτωση θα εκπέσει η εγγυητική και θα κληθεί η ΕΕΑ να πάρει απόφαση για το μέλλον της ΑΕΚ, με πολύ πιθανή την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Εξέλιξη βγαλμένη από τον χειρότερο εφιάλτη των «κιτρινόμαυρων» οπαδών.


Σχολιάστε εδώ