Σε παλλαϊκό μέτωπο ανατροπών και αλλαγών καλεί η «Κοινωνική Αριστερά»

Αυτοί είναι που θα σηκώσουν στα χέρια τους την αυριανή κοινωνία. Ο κόσμος του μέλλοντος, η Ελλάδα του μέλλοντος, είναι δική τους υπόθεση», τονίζουν εκ μέρους της «Κοινωνικής Αριστεράς», που απαρτίζεται από στελέχη του ιστορικού ΠΑΣΟΚ που έχουν διαφωνήσει με το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ο Αντώνης Κοτσακάς και ο Γιώργος Ραυτόπουλος, επισημαίνοντας ότι είναι ώρες ευθύνης και αποφάσεων.

«Απευθυνόμαστε στους παλιούς και νεώτερους συντρόφους που εξακολουθούν να είναι εγκλωβισμένοι στην αδικαιολόγητη προσδοκία ότι κάτι μπορεί να αλλάξει. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο και ίσως πόσο επώδυνο είναι να αποφασίσει κανείς να διαχωρίσει τη θέση του από ένα κόμμα με το οποίο ταύτισε τη ζωή του και στο οποίο επένδυσε τις ελπίδες του για ένα καλύτερο μέλλον.

Αλλά αυτό το αμερικανικού τύπου μόρφωμα δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι το ΠΑΣΟΚ των αγώνων μας, δεν είναι το ΠΑΣΟΚ των ονείρων μας, δεν είναι το μεγάλο λαϊκό, πατριωτικό και κοινωνικό κίνημα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Είναι η καρικατούρα του, είναι η θλιβερή σκιά του».

Και καταλήγουν, καλώντας: «Σοσιαλιστές, ριζοσπάστες, αριστεροί, δημοκρατικοί πολίτες, κομμουνιστές, ανένταχτοι αριστεροί, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε ένα παλλαϊκό μέτωπο ανατροπών και αλλαγών και ένα νέο μπλοκ εξουσίας χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς ανούσιους ηγεμονισμούς.

Είναι αυτός ο μόνος τρόπος να απαντήσουμε στη μεγάλη προσβολή που γίνεται σε βάρος του λαού μας και είναι ο μόνος δρόμος να αλλάξουμε τη ζωή μας και να διεκδικήσουμε το μέλλον μας».


Σχολιάστε εδώ