Ποιος δένει τα χέρια της Δικαιοσύνης, κύριε πρωθυπουργέ;

Του βρήκε μάλιστα ο Γιώργος μια θέση, αφού έμεινε χωρίς δουλειά, μια και δεν μπόρεσε να πάρει την καρέκλα του δημάρχου Πειραιά, όπου ως γνωστόν στις δημοτικές εκλογές συνετρίβη.

Τον έβαλε πρόεδρο του ΕΦΕΤ, όπου και παραμένει, παρά τη δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του. Όπως επίσης παραμένει μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου (το παλιό Εκτελεστικό Γραφείο) του ΠΑΣΟΚ και προχθές ήταν φάτσα κάρτα στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (άραγε ως τι, αφού βουλευτής δεν είναι ή για να… παρακολουθεί ποιοι βουλευτές δεν θα χειροκροτήσουν;).

Ποιος λοιπόν βραχυκυκλώνει το έργο της Δικαιοσύνης, κύριε πρωθυπουργέ, με τα πιστοποιητικά που δίνετε; Και στέλνετε, έμμεσα, μήνυμα προς τη Σχολή Ευελπίδων, κοιτάξτε, με ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να μεταχειριστείτε τον εκλεκτό μου. Και βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ο ανακριτής θα τα λάβει υπ’ όψιν του… Όμως… Αυτό που θα έπρεπε να είχατε κάνει, κύριε Παπανδρέου, μόλις πληροφορηθήκατε τη δίωξη του στελέχους Γιάννη Μίχα, είναι να είχατε αναστείλει την ιδιότητά του ως μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου και να είχατε ζητήσει την παραίτησή του από την προεδρία του ΕΦΕΤ και όπου αλλού είναι… Όμως δεν το κάνατε… Αν αυτό συνέβαινε επί Καραμανλή και ανάλογο στέλεχος κατηγορείτο για μίζες, θα είχατε πάρει τα όρη και τα βουνά.

ΥΓ.: Αν θέλει ο κ. Μίχας μάς απαντά. Παραμένει υπάλληλος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά; Γιατί όταν ήταν νομάρχης όχι μόνο παρέμενε αλλά και εισέπραττε τον μισθό του, χωρίς φυσικά να πατάει ποτέ το πόδι του…


Σχολιάστε εδώ