Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ

Oι πληροφορίες από την πλατεία Αλεξάνδρας θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται ιδιαίτερα με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος εκτός των άλλων υπήρξε στην εφηβεία του οργανωμένος οπαδούς της πειραϊκής ομάδας και, μάλιστα, κυκλοφορούν φωτογραφίες του με κόκκινο κασκόλ στη θύρα 7 του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Στον Παναθηναϊκό, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» θα στείλουν μήνυμα και για ντου στον Σωτήρη Νίνη. Έτσι, θα κάνουν δύσκολη τη ζωή του πρίγκιπα και των συνεργατών του, καθώς θα κληθούν να αυξήσουν κατακόρυφα την προσφορά τους στον νεαρό διεθνή, εάν θέλουν να τον κρατήσουν στην Παιανία και να αποφύγουν ένα τεράστιο επικοινωνιακό κάζο.

Μπαίνουν, δηλαδή, οι δύο «αιώνιοι» σε μια περίοδο έντονης αντιπαράθεσης, η οποία αναμένεται να βγάλει ωφελημένους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους παράγοντες των ομάδων, οι οποίοι διαθέτουν παίκτες ικανούς να σταθούν σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Νέα καρφιά για Βαλβέρδε

Εκτός από την επεκτατική πολιτική του Παναθηναϊκού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλείται να λύσει και το πρόβλημα με την κριτική, η οποία εξακολουθεί να ασκείται στον Ερνέστο Βαλβέρδε. Κάποια ΜΜΕ, αλλά και πρωτοκλασάτα στελέχη των οργανωμένων οπαδών, αμφισβητούν ευθέως τον ισπανό τεχνικό. Με συνέπεια να γίνεται δυσκολότερο το εγχείρημα του Μαρινάκη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βαλβέρδε και για την επόμενη σεζόν.

Η κριτική στον προπονητή των «ερυθρολεύκων» εστιάζεται σε τρεις τομείς. Του προσάπτουν έλλειψη τσαγανού στα δύσκολα παιχνίδια και επικαλούνται τα αρνητικά αποτελέσματα στα εκτός έδρας ντέρμπι, αλλά και στα ευρωπαϊκά ματς μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στις περισσότερες περιπτώσεις, βέβαια, ο Ολυμπιακός έχει χάσει στις λεπτομέρειες, αλλά, όπως λένε χαρακτηριστικά, εκείνο που μετράει είναι η ουσία και όχι οι εντυπώσεις.

Επίσης στον Βαλβέρδε αποδίδουν την εμμονή του σε κάποιους παίκτες και χρησιμοποιούν ως παράδειγμα τη χρησιμοποίηση του Ιβάν Μαρκάνο, αλλά και του Αμπντούν. Μόνο που για τον πρώτο υπάρχει ρήτρα συμμετοχών στο συμβόλαιο του δανεισμού του από τη Βιγιαρεάλ, ενώ με τον δεύτερο στην εντεκάδα ανεβαίνει σημαντικά ο Τζιμπούρ.

Επίσης κατηγορούν τον Βαλβέρδε ότι έχει ουσιαστικά βάλει στο περιθώριο παίκτες όπως ο Πάντελιτς και ο Φετφατζίδης. Είναι αλήθεια ότι ο Σέρβος παίρνει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, αλλά, όπως λέει το περιβάλλον του Ισπανού, «δεν γίνεται να αλλάξει έναν εκ των Τζιμπούρ ή Μιραλάς που αποτελούν έως τώρα τους κορυφαίους του Ολυμπιακού από την αρχή της σεζόν».


Σχολιάστε εδώ