Το λάιφ στάιλ ύφος του STAR δεν πουλάει!

Το STAR βλέπει το φετινό του πρόγραμμα να μην τσουλάει σε τηλεθέαση και όλοι μιλάνε για ανακατατάξεις σε πρόσωπα!
Καθοριστική θεωρείται η εβδομάδα που διανύουμε για το σταθμό, καθώς οι καθημερινές εκπομπές του «Made in STAR», «Μίλα», «Φώτης και Μαρία live», αλλά και το δελτίο ειδήσεων δεν φέρνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Οι ιθύνοντες του σταθμού παρακολουθούν την εξέλιξη των εν λόγω εκπομπών και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις.

Πάντως, οι εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Νικολέττας Ράλλη προσπαθούν να βρουν ακόμη τη θεματολογία τους. Άλλοτε στρέφονται προς τις έρευνες, άλλοτε προς τα λάιφ στάιλ θέματα, άλλοτε προς το κους κους, άλλοτε προς τα δώρα και ακόμη δεν ξέρουν πού θα κάτσει η μπίλια.

Από την άλλη μεριά, ο Σταμάτης Μαλέλης φαίνεται να έχει αποφασίσει για το δελτίο ειδήσεων. Η ιδέα των διδύμων απορρίφθηκε -και δικαίως- και το προβάδισμα λέγεται ότι το έχει η Χριστίνα Λαμπίρη.

Μια θέση που δικαιούται λόγω επαγγελματικής επάρκειας και αν ενισχυθεί από τη δυναμική του Ομίλου και τη συμβολή του Νίκου Ευαγγελάτου στα πολιτικά θέματα, τότε θα δούμε και πάλι τα ποσοστά τηλεθέασης να παίρνουν την ανιούσα, νούμερα που τα έχει απολύτως ανάγκη.

Η ζοφερή οικονομική πραγματικότητα έχει κάνει τους Έλληνες τηλεθεατές να στρέφουν την πλάτη σε κάθε εκπομπή ή πρόγραμμα που δεν έχει να τους δώσει τίποτα ουσιαστικό.

Αν κάτι καλό έκανε η κρίση είναι ότι ο Έλληνας τηλεθεατής έχει τόσα προβλήματα, που το μόνο που δεν τον νοιάζει πλέον είναι αν η τάδε παρουσιάστρια γέννησε, αν πρόκειται να γεννήσει, πόσο είναι τα ποσοστά τηλεθέασης των πρωινών και να πάρει μέρος σε μια έρευνα για απιστίες.

Το μεγάλο κατήφορο στην τηλεθέαση το ζουν οι μεσημεριανές εκπομπές, όπως φαίνεται από τις μετρήσεις της AGB. Γιατί απλούστατα εδώ ο κόσμος καίγεται, βαρκούλες αρμενίζουν.

Από την άλλη μεριά, η απογευματινή ζώνη του STAR, με την Τατιάνα να μιλάει για ανούσια πράγματα, δεν συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό, καθώς θεωρεί το τηλεοπτικό προϊόν που του παρέχεται εκτός κλίματος και εποχής. Ο τηλεθεατής όταν βλέπει λάιφ στάιλ εκπομπές θυμώνει, και αλλάζει το κανάλι. Σε μια κοινωνία που βράζει, σε μια κοινωνία που συνεχώς εκβιάζεται με διλήμματα, σε μια κοινωνία που οι θεσμοί της δημοκρατίας βάλλονται, σε μια κοινωνία που ο Έλληνας φοβάται για την εθνική του κυριαρχία, η τηλεόραση πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να κάνει την ενημέρωση και την αλήθεια λόγο ύπαρξής της.


Σχολιάστε εδώ