Ψάχνει έναν περιφερειακό ο Μαρκόπουλος για ΠΑΟΚ

Ο βασικός πονοκέφαλος του Σούλη Μαρκόπουλου όπως προέκυψε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την περασμένη Δευτέρα ονομάζεται Τζέι Αρ Γκίντενς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει ποντάρει πολλά στον αμερικάνο φόργουορντ. Αλλά μέχρι σήμερα ο Γκίντενς προσφέρει ελάχιστα μπροστά σε όσα προσδοκούν οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» και δη ο προπονητής του. Είναι, βέβαια, χαρούμενος ο Μαρκόπουλος για τη συμβολή του παίκτη σε άλλους τομείς, όπως τα ριμπάουντ, αλλά του έχει ξεκαθαρίσει ότι περιμένει περισσότερους πόντους απ’ αυτόν.

Ενδεχομένως το πρόβλημα του Γκίντενς να σχετίζεται με τον Στίγκερς, τον μοναδικό οργανωτή που διαθέτει ο ΠΑΟΚ. Τα σκαμπανεβάσματα του συγκεκριμένου παίκτη επηρεάζουν συνολικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό και ο Μαρκόπουλος ψάχνει μια εναλλακτική λύση, ενδεχομένως από την κοινοτική αγορά για να προσθέσει ακόμα έναν περιφερειακό παίκτη, και δη πλέι μέικερ, στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Το θετικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι η επανεμφάνιση στο γήπεδο του Απόστολου Αλεξόπουλου. Τον άλλοτε ισχυρό παράγοντα επιχειρεί να «ψήσει» ο Μπάνε Πρέλεβιτς να ασχοληθεί με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αν τα καταφέρει, τότε θα αλλάξει επίπεδο η ομάδα και θα κοιτάξει στα μάτια Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.


Σχολιάστε εδώ