«Κούρεμα» και στην TV-σεζόν

Οι πρεμιέρες ωστόσο για τα δυο μεγάλα ιδιωτικά κανάλια, του ΑΝΤ-1 και του MEGA, θα γίνουν χωριστά. Το μεν πρώτο θα βγάλει το νέο του πρόγραμμα αύριο Δευτέρα, ενώ το δεύτερο θα κάνει πρεμιέρα με τις καινούργιες παραγωγές της βραδινής ζώνης στις 14 Νοεμβρίου!

Είναι η μοναδική χρονιά που ο σταθμός του Αμαρουσίου δεν βασίζει το πρόγραμμά του σε τηλεοπτικές σειρές, αλλά εστιάζει σε τηλεπαιχνίδια, τηλεοπτικές εκπομπές και σόου.

Κρίμα βέβαια, για τους τηλεθεατές και τους Έλληνες ηθοποιούς… Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο Πέτρος Φιλιππίδης πρότεινε στους συναδέλφους του να σηκωθούν και να φύγουν από την TV για να δούμε τι προγράμματα θα παίξουν τα κανάλια τα επόμενα χρόνια…

Ο Γιάννης Λάτσιος όμως έχει άλλη γνώμη, που ταυτίζεται με τη λέξη «λιτότητα». Σύμφωνα με πληροφορίες, από αύριο θα βλέπουμε στον ΑΝΤ-1 το τηλεπαιχνίδι «Wipe out» με τον Γιώργο Λιανό και στη συνέχεια το «Black οut» με τη Νάντια Μπουλέ. Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα δούμε το «Fab 5», με τους Ηλία Ψινάκη, Λάκη Γαβαλά και Τρύφωνα Σαμαρά να παίρνουν θέση απέναντι από το ριάλιτι της Άννας Βίσση στον ALPHA «Όσο έχω φωνή». Tην Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το τοκ σόου του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ την Κυριακή 6 Νοεμβρίου έρχεται το σόου «Χορός στον πάγο» με τον Αλέξη Κωστάλα, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πέτρο Κωστόπουλο στην κριτική επιτροπή και παρουσιάστρια την Τζένη Μπαλατσινού.

Το πρόγραμμα φιγουράρει ως το «βαρύ πυροβολικό» του σταθμού. Εδώ μέχρι και παγοδρόμιο έγινε στο στούντιο Κάπα. Η επένδυση που έγινε είναι αρκετά τσουχτερή και ο ΑΝΤ-1 ευελπιστεί τουλάχιστον σε απόσβεση.

Στο MEGA η πρεμιέρα της βραδινής ζώνης θα γίνει στις 14 του μήνα, αν και είχε ανακοινωθεί αρχικά ότι θα γίνει πιο νωρίς. Μέχρι τώρα το πράσινο φως για τις 14 Νοεμβρίου έχουν εξασφαλίσει οι σειρές «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» με τη Μαρία Καβογιάννη και τον Θοδωρή Αθερίδη, «Με λένε Βαγγέλη» με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, «Κλινική περίπτωση» με τον Γιάννη Μπέζο και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Εισιτήριο για την ίδια μέρα έχει πάρει και η σατιρική εκπομπή «Κάψε το σενάριο» αλλά και «Ο όμορφος κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου -μια εκπομπή που θα μας ταξιδέψει από το Δέλτα του Έβρου μέχρι τη γιορτή της ντομάτας στην Ισπανία και θα μας δείξει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Σχολιάστε εδώ