επί του πιεστηρίου

Δικαιούμαστε να πούμε δυο καλά λόγια για το «ΠΑΡΟΝ» μας. Ότι την ώρα που όλες οι μεγάλες εφημερίδες έγραφαν ότι το κούρεμα δεν θα ξεπεράσει το 28%, το «Π», έχοντας καλές πηγές, αποκάλυπτε ότι μπορεί να φτάσει και στο 70%. Και η Μέρκελ μέχρι την τελευταία στιγμή απαιτούσε να είναι 60%.

Τη γεύση για το τι νέο φέρνει ο «Κοινωνικός Σύνδεσμος» του Γιώργου Φλωρίδη την έδωσαν τα ονόματα που αποτελούν τον πυρήνα της κίνησης. Όλοι τους δεδηλωμένοι νεοφιλελεύθεροι και αρθρογράφοι της «Καθημερινής». Πιο ακραίοι και από τους «πρόθυμους» της κυβέρνησης. Κανένα νέο πρόσωπο από κείνους που υποτίθεται θα άλλαζαν τον ρουν της χώρας. Αλλά και το στίγμα του τι πρεσβεύουν το πρόσφερε ο εκ των συμμετεχόντων πρώην επικεφαλής του Προϋπολογισμού της ΕΕ Ξενοφών Γιαταγάνας, που δήλωσε ωμά: «Ελπίζω να απεμπολήσουμε όσα τμήματα της εθνικής κυριαρχίας χρειαστεί γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επιτευχθεί η οικονομική ολοκλήρωση της Ευρώπης».

Να τον χαίρεσαι, Γιώργο Φλωρίδη…

Όπως επίσης να χαίρεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τον αστυνομικό της που συνελήφθη την ώρα που πήγε, φορώντας κουκούλα και με απασφαλισμένο το πιστόλι, να ληστέψει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ. Και, όπως μάθαμε, ανήκει πολιτικά στο πολύ βαθύ ΠΑΣΟΚ, κάτι που απεκρύβη. Και κάτι ακόμη, ο συλληφθείς αστυνομικός δεν είναι το μοναδικό φιντάνι που έχει η Αντιτρομοκρατική.

Μήπως οι Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων θα πρέπει να περιορίσουν τις στάσεις τους στη μισή ώρα, για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες που έχουν δίκες;

Οι εκπρόσωποι της «τρόικας», κύριοι Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς, που έχουν ανακηρυχθεί… ύπατοι αρμοστές και με ελαφρά τη συνείδηση τους παραδώσαμε τα κλειδιά και κουνούν το δάχτυλο σε όλους τους υπουργούς και στους αντιπροέδρους, θα έπρεπε να συζητούν με τον γενικό γραμματέα του κάθε υπουργείου, λένε σοβαροί πολιτικοί και προσωπικότητες που σέβονται την πατρίδα και δεν ανέχονται να γίνεται μπαλάκι, κλωτσοσκούφι του κάθε Τόμσεν… Αλλά δεν φταίνε αυτοί, φταίει ο πρωθυπουργός που τους επέτρεψε να συμπεριφέρονται σαν κατακτητές…


Σχολιάστε εδώ