Εκανε πολύ καλά ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης και διέταξε έρενα για το ALTER

Θα μάθει επίσης ο λαός ότι το ALTER τα τελευταία 10 χρόνια ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές σε μισθούς εργαζομένων, ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές σε ασφαλιστικούς οργανισμούς και άλλα ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές στην εφορία.

Τέλος, θα μάθουμε και εμείς ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ συνέβη με τα οικονομικά του καναλιού, αφού είναι σε όλους γνωστό ότι η οικογένεια Κουρή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ με τα οικονομικά και τη διαχείριση του ALTER. Πρέπει όμως να τονιστεί ότι το τελευταίο εξάμηνο η οικογένεια Κουρή πούλησε ακίνητη περιουσία αξίας 20 εκατομμυρίων ευρώ στη μισή της αξία, για 10 εκατομμύρια, στην προσπάθειά της να συνεχίσει να λειτουργεί το κανάλι, χωρίς να είναι σίγουρο ότι τα χρήματα αυτά θα πιάσουν τόπο.

Τέλος, ελπίζουμε ότι από την έρευνα που θα γίνει ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης θα καταλάβει ότι η ίδια έρευνα θα πρέπει να επεκταθεί ΣΕ ΟΛΑ τα ΜΜΕ (κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα), για να μάθει ο κόσμος ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ τα τελευταία 30 χρόνια το «σύστημα», πόσο ΒΡΩΜΙΚΟ είναι και ΠΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτικοί ΕΚΒΙΑΖΑΝ τόσα χρόνια κανάλια και εφημερίδες και ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΝ μαζί τους για να τους κρατούν ΚΛΕΙΣΤΟ το στόμα, με αποτέλεσμα να φτάσει ο τόπος στη σημερινή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…

(Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύτηκε την Πέμπτη στην «Αυριανή»)


Σχολιάστε εδώ