Αυτό το δελτίο ποιος θα το πάρει;

Μέχρι όμως να συμβεί αυτό -και αν θα συμβεί- αναβρασμός επικρατεί στο STAR σχετικά με το κεντρικό δελτίο του σταθμού. Η απουσία ενός κεντρικού προσώπου που θα γίνει η ταυτότητα του δελτίου, όπως ήταν ο Αιμίλιος Λιάτσος, είναι εμφανής.

Τα ποσοστά τηλεθέασης του δελτίου έπεσαν τόσο στο γενικό σύνολο τηλεθέασης όσο και στα νεανικά κοινά και οι περισσότεροι μέσα και έξω από το σταθμό αναρωτιούνται πόσο θα αντέξει να λειτουργεί με επιτυχία ένα δελτίο με εναλλαγές στα πρόσωπα, τη στιγμή που ο ανταγωνισμός εδώ και χρόνια έχει εδραιώσει τη δυναμική του ενός «άνκορμαν».

Είναι γεγονός ότι πάνω σ’ ένα πρόσωπο χτίζεται ένα δελτίο ειδήσεων -Όλγα Τρέμη, Νίκος Χατζηνικολάου, Μαρία Χούκλη, Έλλη Στάη, Αντώνης Σρόιτερ-, εκτός κι αν ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, Σταμάτης Μαλέλης, προσπαθήσει να «χτίσει» πάλι από την αρχή ένα δελτίο ειδήσεων με δυο ή περισσότερους παρουσιαστές -μοντέλο μάλλον που δεν μπορεί να προχωρήσει, αφού ο τηλεθεατής ταυτίζεται με ένα πρόσωπο και στο παρελθόν όταν προσπάθησε να περπατήσει με την Έλλη Στάη και τον Νίκο Ευαγγελάτο απέτυχε.

Τη στιγμή που οι φήμες θέλουν τον Νίκο Ευαγγελάτο να μιλά με τον Σταμάτη Μαλέλη για τη συγκεκριμένη θέση -είναι γνωστή η εκτίμηση που τρέφει ο ένας για τον άλλο, αφού ο Σταμάτης τον έβγαλε στα δελτία ειδήσεων-, τις εντυπώσεις έχει κλέψει η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία στέκεται άψογα στο δελτίο ειδήσεων ενός λάιφ στάιλ σταθμού, που στόχο του, ως επί το πλείστον, έχει την ψυχαγωγία και όχι την ενημέρωση.

Δεν είναι τυχαίο που πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης υποστηρίζουν την επιλογή της Χριστίνας, καθώς έχει εμπειρία ως δημοσιογράφος, αλλά ταυτόχρονα εξυπηρετεί και τη βιομηχανία των λάιφ στάιλ περιοδικών που «φτιάχνουν» και εδραιώνουν ένα πρόσωπο που μπορεί να γίνει η ταυτότητα ενός λάιφ στάιλ σταθμού.

Πάντως, μες στην εβδομάδα έπαιξε και το σενάριο της μεταφοράς της Τατιάνας Στεφανίδου από την εκπομπή «Μίλα» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αν και η δημοσιογράφος, ως γνωστόν, υποστηρίζει με νύχια και με δόντια την απογευματινή ζώνη, την οποία και έχει δημιουργήσει στη μικρή οθόνη.


Σχολιάστε εδώ