Τσιώλης και Μπόλονι παίζουν το μέλλον τους

Σε σαφώς δυσκολότερη θέση είναι ο Τσιώλης. Τόσο επειδή προέρχεται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, όσο και διότι έχασε τα στηρίγματα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο Άρης μετράει πέντε αγώνες χωρίς νίκη με συγκομιδή τριών βαθμών και με παραγωγή μόλις ένα γκολ. Πρόκειται για ένα από τα χειρότερα ποδαρικά των «κίτρινων» στο Πρωτάθλημα και ο Τσιώλης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Όπως προαναφέραμε, όμως, το βασικό πρόβλημα είναι πως οι περισσότεροι από τους παλιούς παίκτες του Άρη τον βλέπουν με μισό μάτι και όποιος προπονητής συγκρούστηκε με τους πρωτοκλασάτους των αποδυτηρίων, η καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έληξε πρόωρα.

Ο Τσιώλης σχεδιάζει να στηριχθεί απόψε στα δικά του παιδιά, τους παίκτες που ουσιαστικά έφερε μαζί του από τον Βόλο. Ο Σανκαρέ, ο Καπετάνος, ο Ούμπιντες, ο Ακόστα θα παίξουν στο βασικό σχήμα. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις και να μείνουν στον πάγκο παίκτες όπως ο Νέτο και ο Καστίγιο. Από το πώς θα αντιδράσουν οι δύο Λατίνοι θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η ηρεμία των «κίτρινων» κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Προβλήματα στα αποδυτήρια αντιμετωπίζει και ο Μπόλονι. Οι δικοί του παίκτες σχολιάζουν τη συμπεριφορά του και τον κατηγορούν για διαρκή υποτίμησή τους. Ο Ρουμάνος εξακολουθεί σε ένα βαθμό να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των διοικούντων, αλλά μία ήττα από τον Άρη θα προκαλέσει σοβαρούς κλυδωνισμούς στην Τούμπα και σε τέτοιες περιπτώσεις η απορρόφηση των κραδασμών προκαλεί προβλήματα στον εκάστοτε προπονητή.


Σχολιάστε εδώ