Ραδιο-Τυπολογίες

>> Νέο πρόσωπο στον Flash ο Νίκος Ευαγγελάτος, καθημερινά 10.00 – 11.00 π.μ. στο πρόγραμμα του σταθμού. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μειώνεται κατά μία ώρα η εκπομπή με τον Γιώργο Κύρτσο και την Γκέλυ Σπανού, που είναι από τις λίγες στον σταθμό που δίνουν πολιτικό στίγμα.

>> Από τις 6.30 το χάραμα μέχρι και τις 9.00 το πρωί οι Κώστας Μπελιάς, Μυρσίνη Σοφιανοπούλου και Αντώνης Κυρίκος στον Sentra 103,3.

>> Αγωνία στον Kosmos με τη σταδιακή αλλαγή στο ρεπερτόριό του. Ένας από τους πιο επιτυχημένους σταθμούς της ΕΡΑ μπορεί να μην κινδυνεύει άμεσα με λουκέτο, όμως αν αρχίσει να χάνει ακροατές θα μπει στον κύκλο των προβληματικών ραδιοφωνικών σταθμών.

>> Σε συμφωνία κυβέρνησης – δήμου για τον Air μέσω του Φιλία FM (ΕΡΑ) αναφέρεται σε άρθρο του στο www.protagon.gr ο διευθυντής του 9,84 Τάκης Καμπύλης με αφορμή την κρίση στον σταθμό. Επιρρίπτει ευθύνες στην ΕΣΗΕΑ για την απεργία και αναφέρει πως η μισθοδοσία του «βρίσκεται λίγο πιο κάτω από τα 4.000.000 ευρώ / χρόνο και τα έξοδα φέτος μόλις στις 200.000 ευρώ – έναντι 3.000.000 πέρυσι, με 210 εργαζομένους», ενώ υποστηρίζει πως «από τους περίπου 170 εργαζομένους που αναγκαστήκαμε να αποχωριστούμε κανείς δεν βρέθηκε στην ανεργία».


Σχολιάστε εδώ